Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat is snel! Deze winkels zijn nu al gesloten in The Mall of The Netherlands

Door Tommy Sedubun 24 januari 2020

Eerder werd bekend dat Mall of the Netherlands in oktober van dit jaar officieel haar deuren opent. Nu zijn er 9 maanden (!) voor deze opening al winkels gesloten.


Dat is opvallend. Van een oplettende bezoeker van Mall of The Netherlands kregen we de tip dat er nu al, enkele maanden vóór de opening, winkels hun deuren hebben gesloten in het grootste winkelcentrum van Nederland.

Sluiting

Eén van de gesloten winkels is koffiewinkel Kaafi. Daardoor zit Kaafi alleen nog aan de Prinsestraat in de binnenstad van Den Haag. De sluiting van Robért (de bakkerij van Robért van Beckhoven) en YoYo! Fresh Tea Bar zijn volgens The Mall of the Netherlands maar tijdelijk. YoYo! Fresh Tea Bar laat weten: “Wij zijn bezig met een interne verhuizing en zijn nog in gesprek met Mall of the Netherlands over de locatie en datum wanneer wij weer opengaan.” Robért zou naar een bovenverdieping verhuizen.

Offline

Ook Italiaan Victor Russo’s Osteria is gesloten. Of dit tijdelijk of definitief is, is niet zeker. Maar aangezien ze al dagen niet bereikbaar zijn én dat de Facebookpagina offline is, belooft weinig goeds. Maar er is ook goed nieuws, want nog bijna wekelijks gaan nieuwe winkels open in het grote winkelcentrum. In totaal moeten in oktober alle 280 winkels en restaurants open zijn.

Lees meer:

Mall of the Netherlands

Mall of the Netherlands gaat dit najaar echt open en dit betekent het

Het gaat nu echt gebeuren, Mall of the Netherlands gaat volgens een woordvoerder in oktober van dit ...

Dat is pech, Zeeman weg

Waar moeten we nu heen voor onze fijne onderbroeken en voordelige shampoos? De Zeeman in Houtwijk ga...

Whoop! Duurzame hippe winkel voor het hele gezin ARKET komt naar Den Haag

We hebben al te lang geen Whoopje gebruikt, maar dit bericht is er een waard hoor! ARKET, het duurza...

adv.