Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zit je vast? Nadine helpt je al wandelend uit de put: ‘We gaan geen bomen knuffelen ofzo’

Aangeboden door De Vastloopcoach 17 september 2020

Ken je dat gevoel, dat je ‘geleefd’ wordt? De regie over je leven of carrière kwijt bent, en niet meer weet wat voor jóu belangrijk is? Kortom, dat je vastloopt? Nadine Lucas wel. De Haagse gebruikt nu haar eigen ervaring om anderen te helpen, en weer plezier en rust te ervaren. Al wandelend: “Als er iets helend werkt, is het de natuur.”

Nadine is zo iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Open, ontwapenend, nieuwsgierig. En niet onbelangrijk: ze heeft de nodige ‘bagage’. Na jarenlang haar ziel en zaligheid in haar leuke maar stressvolle baan te stoppen, belandde ze in een burn-out. Ze betaalde de prijs van jarenlang energie weg te geven, in plaats van het te krijgen.

Bewust

Maar ze is eruit gekomen: en nu is ze De Vastloopcoach’. Waarbij ze je letterlijk in beweging zet. “Ik ga met je wandelen, op een plek in de regio die jij prettig vindt. Het bos, de duinen of het strand: jij mag het zeggen”, vertelt Nadine. Dan heeft ze Den Haag goed uitgekozen! “Den Haag is mijn thuis, en we hebben hier ontzettend veel prachtige natuur. De natuur is voor mij een vriend, genezer en muze die niets vraagt ​​en alles teruggeeft.”

‘We gaan zo op in onze dagelijkse zorgen, dat we onszelf kwijtraken’

Maar wat gebeurt er tijdens zo’n 1,5 uur durende wandeling? Nadine: “Allereerst laat ik je weer ‘bewust’ voelen. Dit doe ik door je te vragen de ogen te sluiten en bewust te luisteren naar jouw omgeving en te voelen wat er allemaal in jouw lichaam gebeurt. Zie het als een soort meditatie, die jou bewust maakt van het moment.”

Daarna ga je door met de basiswandeling, en afhankelijk van jouw behoeften en wensen zal Nadine haar behandelingen en methodieken op jou aanpassen. De combinatie van wandelen in de natuur, het uitspreken van jouw doelen en Nadine’s expertise en ervaringen, geeft resultaat. Nadine: “Je zult meer inzicht krijgen in de positieve en belemmerende gedragspatronen van jezelf. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. Ik luister zonder oordeel, houd je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee.”

Energie

Al vanaf de eerste wandeling met Nadine krijg je een stukje ruimte terug. Ze luistert niet alleen, ze gebruikt ook elementen uit de natuur om jou te helpen. Zonder zweverig te worden trouwens: “De natuur is gewoon een uitstekend hulpmiddel om uit alle maalgedachten te komen. We gaan geen bomen knuffelen ofzo.” Nadine zegt dat veel van onze strubbelingen voortkomen uit ervaringen van vroeger. Tijdens de wandelingen achterhaalt ze dat, en daar is ze verdomd goed in.

Want op de één of andere manier vertellen mensen heel gemakkelijk hun levensverhaal aan haar. Eén van de redenen dat ze mensen coacht. Nadine: “Ik vind het zo mooi om iemand te zien groeien en bloeien.” Want langzaam aan, beetje bij beetje, kom je er weer achter wat voor jou écht belangrijk is. Je leert aandacht te geven aan jezelf, en je energie niet meer helemaal uit handen te geven waardoor je uitgeput raakt.

“Er verandert iets in je mindset. Eigenlijk laat je het geluk weer toe.”

Kennismakingsactie

Posted by De Vastloopcoach on Wednesday, 9 September 2020

Wil jij kennismaken met Nadine? Ze heeft nu een leuke actie: tot 1 november krijgt iedereen die zich aanmeldt voor een coaching traject 10% korting.

Of je nou life & wandelcoaching wil, burn-out coaching of business coaching: het enige dat je hoeft te doen is je wandelschoenen aantrekken. En klaar zijn voor een heleboel nieuwe energie :).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Vastloopcoach. Meer over De Vastloopcoach ontdekken?

De Vastloopcoach coaches

Bekijk meer:coaches

adv.