Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de nieuwste wenkbrauwentrend in Den Haag

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 29 juli 2019

Wenkbrauwen. De één modelleert, tekent, epileert en verft ze tot elk wenkbrauwhaartje perfect op zijn plek zit. De ander laat ze vrij groeien. Hoe je het ook doet, wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en je identiteit. Wij gingen op bezoek bij de wenkbrauw experts van Douglas Theresiastraat voor de beste tips om je wenkbrauwen in vorm te houden.

Niemand vindt het gek of luxe dat wij onze wenkbrauwen graag laten epileren of verven. Je wenkbrauwen kunnen uit 250 tot soms wel 1000 haartjes (per wenkbrauw!) bestaan en het is best lastig die allemaal in het gareel te houden!

Wie kent de verhalen en foto’s niet van dames die iets te enthousiast met het pincet aan de slag zijn gegaan? Of die ene kennis die haar wenkbrauwen in de vorm van een regenboog tekent maar niemand er wat van durft te zeggen?

De brow bar van Benefit

Toen wij vroegen aan Douglas hoe wij onze wenkbrauwen het beste konden epileren reageerden de dames gelijk super enthousiast. De Benefit Brow bar zou elke vrouw in Den Haag moeten kennen. Het zou dé oplossing moeten voor de perfecte wenkbrauwen en termen als browmapping en perfect gedefinieerde wenkbrauwen vliegen ons om de oren. Wij zijn benieuwd..

De specialisten van de Benefit Brow bar

Voor een grotere oogopslag

Bij de Benefit Brow bar doen ze niet aan wenkbrauwen epileren of wenkbrauwen verven. Hier krijg je een complete wenkbrauw make over. De wenkbrauw wax van benefit is de snelste manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren. Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit.

De perfecte vorm bepalen voor jouw gezicht

Doorsnee vormen en sjablonen werken niet volgens Douglas Theresiastraat. Bij hen begint elke wenkbrauwbehandeling met browmapping. Dit is Benefits speciale techniek waarmee in 3 stappen de perfecte vorm wordt bepaald voor jouw specifieke gezicht.

Last van bijna geen wenkbrauw meer?

Met het Benefit wenkbrauwpotlood teken je op een natuurlijke manier een nieuwe wenkbrauw. De specialisten van Benefit staan voor je klaar om je te helpen met het aanleren van de juiste tekentechniek en het uitzoeken van de juiste kleur.

Moeite met het vinden van de juiste kleur?

Stel, je hebt hele lichte wenkbrauwen, rossig haar, en donkere ogen. Welke kleur moet je dan kiezen voor je wenkbrauwen? De specialisten van Benefit zijn opgeleid om jou te helpen met het vinden van de juiste kleur. Daarbij heeft Benefit een enorm kleurenpalet wenkbrauwpoeder, wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgel zodat de juiste kleur er voor jou sowieso bij zit. Ook wenkbrauwen verven is mogelijk.

Benieuwd? Ga dan eens langs bij de Douglas Theresiastraat. De specialisten staan elke dag voor je klaar om jou te helpen met alle wenkbrauw tips- en trucs. Een afspraak maken is niet nodig!


Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Gesloten12:00 - 18:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie

adv.