Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trend 2019: Heeft Koning Willem-Alexander tijdens Prinsjesdag een baard?

Door Joram Niese 16 september 2019

Volgens het AD voelt onze koning zich een echte Hagenees. En als echte Hagenees lees je natuurlijk indebuurt! Wij vroegen jullie een paar weken geleden wat jullie van zijn glanzende baard vinden. Als hij geluisterd heeft, dan zou hij hem wel moeten houden!

Ineens zagen we koning Willem-Alexander met een baard, wat onwijs hip! We wilden graag weten wat jullie ervan vonden, dus maakten we een poll. Er waren superveel reacties. Onze koning met een volle baard is duidelijk erg geliefd.

Staat hem erg goed!

Maar liefst driekwart van de stemmen gingen uit naar Willem met baard. ‘Willem van Oranje toch? Ik vind het wel bijpassend’, reageerde Sjors. ‘Staat hem erg goed! Maar het gaat erom wat hij zelf ervan vindt!’ deelde Jany op Facebook.

Ria de Koning (geen familie van) vindt dat de koning er ‘niks meer aan moet doen’. Persoonlijk vinden wij dat ‘ie op z’n tijd wel even mag trimmen. We willen natuurlijk niet dat de rit met de glazen koets op de intocht van Sinterklaas gaat lijken!

‘Hij lijkt nu echt oud’

Ruth vindt de baard duidelijk niks, ze reageerde: ‘Afschuwelijk en nog een slordige baard ook, hij lijkt nu echt oud’. Willem is dan ook al 52, dan mag dat 😉 ‘Ik vind het eerlijk gezegd geen gezicht, die baard’, zei Albietje.

Afijn, onze lezers horen in ieder geval grotendeels bij het kamp dat vóór een vorstelijk kinmatje stemt. Als het aan ons ligt leest Willem tijdens Prinsjesdag de troonrede niet zonder baard voor.

Lees ook:

Alle handige info over Prinsjesdag 2019 in Den Haag

Zo, ben jij al klaar voor Prinsjesdag 2019? Heb je de route al uitgeprint? Weet je waar je kunt park...

Fotoserie: Zware training voor de paarden van Prinsjesdag 2019

In het centrum zie je overal blokkades en gisteren hebben de ruiters de route geoefend. Vandaag ware...

Fotoserie: Dit gebeurt er op de vroege ochtend van Prinsjesdag

Op de ochtend van de derde dinsdag van september maakt Den Haag zich klaar voor Prinsjesdag. Terwijl...

adv.