Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2020 valt op maandag en dit is het programma

Door Allan Vos 4 februari 2020

De voorbereidingen voor Koningsdag 2020 zijn in volle gang. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te beleven in Den Haag! Ondanks dat we nog drie maanden moeten wachten voordat het feest losbarst, willen we je alvast lekker maken met alles wat er doen is tijdens het Oranjefeest van het jaar.

27 april 2020 gaan we weer los met kleding, oranje tompouces, vlaggetjes en koekhappen. We vieren natuurlijk Koningsdag en dat doen we in Den Haag nou eenmaal lekker groot en uitgebreid.

The Life I Live 2020

Zondagavond 26 april start het feest met het gratis festival The Life I Live. Dit gezellige feest op het Kerkplein, Buitenhof, Plein, Grote Markt en Hofvijver. Het wordt vast weer een groot feest. Binnenkort vertellen we je alles over de line-up van 2020.

Koningsdag 2020

Op Koningsdag 2020 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. Tijdens de tweede dag van The Life I Live staan weer bandjes geprogrammeerd. Welke dat precies zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Koningsdag kleedjesmarkt Den Haag

Een van de belangrijkste onderdelen van de Koningsdag in Den Haag is natuurlijk de rommelmarkt. Wil jij je spullen verkopen tijdens deze feestelijke dag? Dan is het handig om vroeg een plekje uit te zoeken waar het mag. Binnenkort maken we een lijstje waar je vanaf een kleedje spulletjes mag verkopen tijdens Koningsdag 2020.

Koningskermis Den Haag

Ieder jaar staat er tijdens Koningsdag een grote kermis op het Malieveld. In 2020 staan er ook nog kermissen met Koningsdag op het Buitenhof en Frederik Hendrikplein.

Wil je écht up to date blijven van alle activiteiten rond Koningsdag en Koningsnacht 2020 in Den Haag kijk dan hier:

Koningsdag 2020 in Den Haag: dit is er te doen

Den Haag kleurt – net als de rest van het land – op maandag 27 april 2020 oranje. Markten, feestjes ...

adv.