Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: dit feestje is altijd stijf uitverkocht met kerst

Aangeboden door MaMa Kelly 24 november 2019

MaMa Kelly mag inmiddels van een hele fijne traditie gaan spreken, want ook dit jaar staat kerstavond bij MaMa Kelly in het teken van Klup Kelly. Eén van de leukste 90’s feestjes van de regio, met als vanzelfsprekend een heerlijk kerstig tintje. Ieder jaar is het feestje bij MaMa Kelly stijf uitverkocht in de voorverkoop, dus als ook jij nog kaartjes wil bemachtigen, check dan de link onderaan dit stukje.

Maar er wordt in het gezellige restaurant aan de Binckhorst in Den Haag natuurlijk ook gewoon gegeten. En hoe! MaMa heeft gerechten op het kerstmenu staan waar het water van in je mond loopt. Dat in combinatie met de prachtige locatie, jouw vrienden en familie bij elkaar én natuurlijk een zwoel kerstmuziekje op de achtergrond en je hebt alle ingrediënten voor een perfecte kerst.

Foto: MaMa Kelly

Het kerstdiner van MaMa Kelly

Op tweede kerstdag pakt MaMa uit met een fijn kerstdiner. Vooraf geniet je van Vitello Lobster. Flinterdun gesneden kalfscarpaccio met zachtgegaarde kreeft, rode biet en bospeen.

Als hoofdgerecht serveert MaMa een Roasted Christmas Chicken gevuld met paddenstoelen, en geserveerd aardappelgratin en gegrilde groene asperges met olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas.

En omdat we in de decembermaand toch all out mogen gaan: het dessert is pavlova met cranberries, blauwe bessen, vanillecreme en tonkabonen-roomijs. Wow! Als je hier geen trek van krijgt weten wij het ook niet meer.

Reserveren

Reserveren voor Tweede Kerstdag bij MaMa Kelly doe je heel eenvoudig via www.mama-kelly.nl. Goed om te weten: je kunt ook gewoon aanschuiven voor een a la carte diner. Genieten van de vertrouwde MaMa Kelly-gerechten!

Kaarten voor Klup Kelly scoor je via deze link. Wees er wel snel bij want er zijn nog maar een aantal kaartjes beschikbaar!


Meer over MaMa Kelly ontdekken?

MaMa Kelly restaurants en horeca

Saturnusstraat 100, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.