Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet: het Zuiderpark wordt één groot sprookjespark deze Kerstmis

Aangeboden door Zuiderparktheater 12 december 2019

Heb je wel eens door een sprookjespark gelopen met dichtbegroeide bossen, wateren en kastelen? Klinkt leuk hé? Dat is precies wat het Zuiderpark gaat worden. Van 23 tot 29 december transformeert het Zuiderpark tot een winters neverland. Wat gaat er gebeuren? Lees snel verder.

Ken je de prijswinnende voorstelling SCROOGE nog? Na het megasucces van deze Christmas Carol produceert het Zuiderparktheater opnieuw een muzikale winterwandeling door het Zuiderpark. Wat kun je verwachten? Wat dacht je van een hartverwarmende winterwandeling door het Zuiderpark. Het wordt een familievoorstelling voor volwassenen en kinderen vanaf acht jaar. Het park is het toneel. Aanschouw de opeenvolging van scenes. Je hoort klassieke en moderne muziek en de acteurs, zangers, dansers en musici brengen het park tot leven. Daar móet je bij zijn.

Pippi & Pan

Het verhaal gaat over de inmiddels volwassen Pippi Langkous en Peter Pan. Wat zijn ze nu van elkaar? Zijn ze verliefd? Tijdens de winterse muziektheaterwandeling zweef je mee met het verhaal van deze twee deugnieten. Het wordt een avontuur voor jong en oud, over kind zijn en kind blijven, vliegen en andere bevliegingen, over ontsnappen aan de politie, de zorginstanties en de werkelijkheid, het verliezen van onschuld en fantasie. En over piraten. Veel piraten. De voorstelling speelt zich af in het park dus kleed je warm aan! Uiteraard wordt er gezorgd voor glühwein en heerlijke warme chocolademelk.

Once in a lifetime 

Dit is een voorstelling waar mensen het nog maanden over gaan hebben. En je hebt maar vijf dagen de kans om de voorstelling te zien. Als je nu je kaartjes haalt heb je nóg meer reden om uit te kijken naar de kerst. Of geef deze spetterende muziektheatervoorstelling cadeau! Klik hier voor meer informatie. Veel plezier alvast!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zuiderparktheater. Meer over Zuiderparktheater ontdekken?

Zuiderparktheater theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.