Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier is de winter alles behalve grauw: bekijk Madurodam met 65.000 schitterende lichtjes

Aangeboden door Madurodam 5 december 2019

Brr… koud hé de winter? Madurodam bezorgt je een warm gevoel en verlicht het hele park met duizenden lichtjes. De Madurodam Winterweken kun je bewonderen van 10 december tot en met 5 januari. Zo zag je Madurodam nog nooit.

In de kerstvakantie een dagje uit met de kinderen? Met meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke lekkernijen en winterse tafereeltjes is de sfeer elke dag winters en gezellig. Bewonder de schaatsers op de grachten, de Elfstedentocht gaat hier sowieso door. Zin in iets lekkers? Op het Winterplein haal je winterse lekkernijen om samen van te genieten.

Beeld: Madurodam

Magie in de avond

Madurodam heeft tijdens de kerstvakantie speciale avondopenstellingen tot 20.00 uur. Zo kunnen jong en oud ook in het donker de prachtige lichtjes in het park bewonderen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant en maak daarna met de hele familie een avondwandeling door het magisch verlichte park. De ideale afsluiting van een heerlijke dag in Madurodam, ook erg leuk voor opa’s en oma’s. Goed om te weten: op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend.

De speciale avondopeningen vinden plaats op:

  • 21,22 en 23 december
  • 26,27,28,29 en 30 december
  • 2,3,4 en 5 januari 2020

Kijk voor de actuele openingstijden op www.madurodam.nl. Goed om te weten: op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend.


Meer over Madurodam ontdekken?

Madurodam

Gesloten09:00 - 17:00

George Maduroplein 1, Den Haag

adv.