Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Haagse restaurant heeft tuin vol met lichtjes en is open met kerst

Aangeboden door Angie’s Kitchen 13 november 2019

In het centrum van Den Haag (op het Noordeinde) vind je restaurant Angie’s Kitchen. Wat veel mensen niet weten is dat dit restaurant een enóóórme binnentuin heeft met een gezellige bar. Als je er nu heen gaat krijg je zeker geen spijt. De tuin ofwel de ‘Winter Garden’ is namelijk omgetoverd tot één groot lichtjes paradijs.

De wintertuin is perfect voor grote groepen. Drink een lekker glühwijntje in de knisperende kou en je hebt alle ingrediënten voor de perfecte winteravond.

Beeld: Facebook Angie’s Kitchen

Nieuwjaarsborrels

Naast dat de wintertuin hartstikke gezellig is, is ‘ie ook hartstikke groot. Zo groot, dat er wel 300 mensen in passen. Je kunt er zelfs in trouwen! Wat betreft het eten werken ze hier niet met standaardarrangementen. Kom maar gewoon langs. Angie helpt je graag met het samenstellen van jouw perfecte feestje. Ps. wil je liever binnen feesten? Dan kan dat natuurlijk ook 😉

Beeld: Facebook Angie's Kitchen
Frank en Rogier in de zomertuin Angie's Kitchen | Beeld: indebuurt Den Haag
Beeld: Facebook Angie's Kitchen

Kerst vieren bij Angie’s Kitchen

In zo’n gezellig restaurant wil je natuurlijk gewoon kerst vieren! Goed nieuws: dat kan. Angie’s Kitchen is beide kerstdagen geopend. Je hebt hier geen rondes maar je kunt gewoon de hele avond blijven zitten. Je kunt kiezen van de kaart, of voor een gourmet of kaasfondue arrangement gaan. Voor € 34,00 p.p. krijg je een welkomstdrankje, 200 gram vis of vlees, brood met smeersels, diverse sausjes, groenten, salade, pannenkoekenbeslag en een lekker dessert mag natuurlijk niet ontbreken. Kinderen tot 12 jaar mogen voor de helft van de prijs.

Klinkt leuk toch? Reserveren is wel handig want de kerst komt al snel dichterbij. Bel naar +31 70 217 1276 of mail naar [email protected] om je reservering te plaatsen of voor meer informatie over de wintertuin. Veel plezier!

Lees ook:

Tip: deze stadstuin is het best bewaarde geheim van het Noordeinde

Vanaf de entree van Angie's Kitchen verwacht je het niet, maar helemaal achterin de gezellige zaak z...

Meer over Angie’s Kitchen ontdekken?

Angie’s Kitchen restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 19:00

Noordeinde 148, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.