Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Den Haag is the-place-to-be deze winter: deze toffe dingen zijn er te doen

Aangeboden door The Hague Marketing Bureau 6 december 2019

Ga jij elk jaar naar kerstmarkten in het buitenland voor dat échte winterse feestgevoel? Dan hebben we goed nieuws voor je want die úúúren in de auto hoeven nu niet meer. Den Haag wordt deze winter getransformeerd tot één groot winterparadijs met ontzettend veel leuke (en vaak gratis toegankelijke) winteractiviteiten. 

‘Winter is coming’ en dat is zeker geen slecht nieuws. Dit jaar wordt er zoveel georganiseerd dat je onze stad niet meer uit hoeft. Drink een lekkere glühwein na het shoppen bij de Royal Christmas Fair, verander zelf schilderijen bij The Hague Highlights, geniet van jazzmuziek in de binnenstad met Jazz Enroute, spring op de verlichte hop-on, hop-off koetsen of ga geluidloos uit je dak met de Silent Night disco. Wil je altijd op de hoogte zijn van de uitagenda in jouw stad? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief This is The Hague en mis niets meer.

Have a Royal Winter

Wist je dat de mooiste en grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland gewoon die van ons is op het Lange Voorhout? Tot 23 december kun je deze kerstmarkt bezoeken. Of ga naar het Cool Event op Scheveningen. Tot 26 januari kun je schaatsen op het Kurhausplein of mooie ijssculpturen bekijken op het strand. Of vier de kerst een keer op z’n Zweeds en bezoek het Zweedse familiekerstfeest op zaterdag 14 december. Kan het voor jou niet gek genoeg? Ga dan naar het Groot Kerstcircus.

Kerstmarkt
Royal Christmas Fair | Beeld: indebuurt Den Haag

Op de hoogte blijven

Dit is nog maar het topje van de ijsberg van al het leuks dat er te doen is deze winter in Den Haag. Zo zijn er bijvoorbeeld extra koopavonden voor de shopliefhebbers, het wintervuurwerk en nog een heleboel muziek-, en sportevenementen. Je kunt alle evenementen bekijken via deze link. Nog veel makkelijker is de nieuwsbrief. Schrijf je in en je krijgt twee keer per maand updates over de leukste activiteiten in Den Haag. Zo ben je altijd op de hoogte! Schrijf je hier in (het kost maar 10 seconden van je tijd).

Lees ook:

Je kunt nu gratis in een verlichte paardenkoets door Den Haag rijden

Als een echte Assepoester naar het bal rijden in een verlichte paardenkoets. Dat kan nu in Den Haag,...
lichtshow ridderzaal

Leuk! Binnenkort starten de shows met videoprojecties op (en rond) het Binnenhof weer

Nadat afgelopen jaar veel Hagenaars en bezoekers van onze mooie stad genoten hebben van de lichtshow...

Meer over The Hague Marketing Bureau ontdekken?

The Hague Marketing Bureau bezienswaardigheden

Bekijk meer:bezienswaardigheden

adv.