Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De leukste kerst vier je bij Grieks restaurant Milos

Aangeboden door Grieks restaurant Milos 7 november 2019

De kerst komt steeds dichterbij en dat betekent… STRESS! Wat ga je klaarmaken? Wie komen er langs? Op welke dag ga je het vieren? En wat moet je áán?! Maak het jezelf wat makkelijker door lekker buiten de deur te gaan eten. Bij Grieks restaurant Milos maken ze er in ieder geval een feestje van.

Je vindt Grieks restaurant Milos in Wateringse Veld. Als je aan komt rijden zie je de vrolijk gekleurde lichtjes al. Wat het zo bijzonder maakt? Naast het heerlijke eten is het er onwijs gezellig. Ze doen hier onwijs veel aan de aankleding waardoor je het échte kerstgevoel krijgt. Daarbij staat er altijd leuke muziek op. Reken er maar op dat mensen op een bepaald moment staan te dansen in de zaak! En het personeel? Die danst gewoon mee.

Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks Restaurant Milos Den Haag
Grieks Restaurant Milos Den Haag
Grieks restaurant Milos Den Haag
Grieks Restaurant Milos Den Haag

Kerst 2019

Wat kun je verwachten met deze kerst? Als je nu reserveert krijg je een glaasje scroppino bij binnenkomst. Lekker toch? Milos is beide kerstdagen geopend. Je kunt kiezen uit de eerste of de tweede lichting. De eerste lichting is van 16.30 uur tot 19.45 uur en de tweede lichting is van 20.00 uur tot sluitingstijd (staat niet vast).

Er is geen kerstmenu maar je kunt à la carte bestellen. En de kaart is enorm dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ome Jan (de lastige eter) niets lust. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke carpaccio of gehaktballetjes in tomatensaus vooraf of een verse soep of salade en neem een heerlijke souflaki of mixgrill als hoofdgerecht. Over het toetje zullen we maar niet beginnen 😉 We hebben hier laatst zelf gegeten en dat was a-ma-zing.

Lijkt het je wat? Wacht dan niet te lang met reserveren. Grieks restaurant Milos is namelijk een populaire kerstspot. Bel gemakkelijk via 070 – 35 99 146 en je bent verzekerd van een plekje. 

Lees ook:

3 x Waarom Grieks restaurant Milos je nieuwe favo-restaurant gaat worden

Je kent Grieks restaurant Milos misschien nog wel omdat we er laatst zo lekker hebben gegeten. Maar ...

Meer over Grieks restaurant Milos ontdekken?

Grieks restaurant Milos griekse restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Laan van Wateringse Veld 69, Den Haag

Bekijk meer:griekse restaurants

adv.