Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x Haagse restaurants met een lekker kerstmenu

Door Allan Vos 8 december 2018

Je kunt natuurlijk lekker in de rij staan bij de buurtsuper voor een kalkoen of gourmetpakket voor je kerstdiner. Maar veel makkelijker is het als je iemand voor je laat koken. Niet oma deze keer, maar professionele koks in een gezellig restaurant.

Hier 7 voorbeelden van leuke Haagse restaurants waar je terecht kunt voor een kerstdiner. Let wel op; bij bijna alle restaurants geldt dat je van tevoren moet reserveren. En doe het snel, want het is al bijna kerst.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Het Heden

Gourmetten tijdens kerst? Dat doe je vaak thuis, maar dan zit je met de vieze luchtjes. Bij restaurant Het Heden kun je dit jaar op kerstavond en tweede kerstdag ook terecht voor een lekkere gourmettafel. Voor €34,- per persoon (kids €17,-) krijg je vis of vlees, brood met smeersels, frites, sausjes, groenten, salade, pannenkoekbeslag en een Dame Blanche als toetje.


Meer over Het Heden ontdekken?

Het Heden Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Noordeinde 148, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

Cortenaer

 

Bij Cortenaer staat er, als je hebt gereserveerd voor €37,50, een flink kerstmenu voor je klaar. Het 3-gangen menu kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen uit een halve kreeft als voorgerecht en als hoofdgerecht kies je gebakken hert of truffel risotto. Als dessert is er kruidenkoek met ijs. Jummie.

Meer over Cortenaer ontdekken?

Cortenaer Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Kortenaerkade 1, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

’t Goude Hooft

Als je het menu van ’t Goude Hooft ziet, loopt het water al in je mond. Voor €59,50 kun je kiezen uit diverse voorgerechten waaronder sushi, rundercarpaccio of een garnalencocktail.Vervolgens krijg je stoofpeertjes als tussengerecht en mag je kiezen uit diverse vlees- en visgerechten als hoofdgerecht. Als toetje is er een ‘Goude’ verrassing.

Meer over ’t Goude Hooft ontdekken?

’t Goude Hooft hotels

Gesloten08:30 - 00:00

Dagelijkse Groenmarkt 13, Den Haag

Bekijk meer:hotels

Humphrey’s

Een driegangenmenu voor €32,50 (kindermenu €15,00) vind je bij Humphrey’s. De voorgerechten waar je uit kunt kiezen zijn onder anderen een crèmesoep van bospaddenstoelen, krokante zalmrol of gekonfijte eend. Ook zijn er vijf verschillende hoofdgerechten waar je uit kunt kiezen en die zijn met vlees, vis of lekker vegetarisch. Natuurlijk sluit je af met een lekker kerstdessert.


Meer over Humphrey’s Restaurant Den Haag ontdekken?

Humphrey’s Restaurant Den Haag Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Molenstraat 8-10, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

InStock

Op eerste en tweede kerstdag serveert Instock een speciaal viergangendiner met een amuse én een pre-dessert voor €34,50. Je hebt hier geen keuze, maar je gaat genieten van wortelgroenten met kaasbroodjes, een brioche broodje met gehakt en kool. Vervolgens als hoofdgerecht een lekker stoofpotje en maar liefst twee desserts; een spoom en een zelfgebakken donut met allerlei lekkers er op.


Meer over Instock ontdekken?

Instock Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Buitenhof 36, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kurhaus

Op 25 en 26 december 2018 kun je aanschuiven bij het luxe Kurhaus hotel op Scheveningen. Je krijgt een lekker glas bubbels als welkom en vervolgens langoustine carpaccio, Petit Marmite Henri IV (geen idee wat het is, maar het klinkt heerlijk) en dan is er tongfilet, hertfilet en een kerstdessert. Je betaalt hier €89,50 en voor een kindermenu €49,50.

Meer over Kurhaus ontdekken?

Kurhaus hotels

GeopendHele dag

Gevers Deynootplein 30, Den Haag

Bekijk meer:hotels

Jamie’s Italian

Kerst bij Jamie’s Italian duurt lekker lang. Tussen 22 november 2018 en 6 januari 2019 is er een feest menu. Je betaalt €25,00 voor twee gangen of €32,50 voor drie gangen en hebt de keus uit onder andere truffel paddenstoelen ravioli, kalkoen Milanese of een vispakketje. Uiteraard start je je diner met een plank vol lekkere hapjes en sluit je af met een van de heerlijke toetjes waar je uit mag kiezen.


Meer over Jamie’s Italian ontdekken?

Jamie’s Italian Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Grote Marktstraat 37, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.