Single van de week Wesley: ‘Ik doe het liefst iets ludieks op een date’

Door Alice van der Laan 14 maart 2019

Elke week interviewen wij de leukste singles uit Den Haag met deze week de 34-jarige Wesley. Deze bezige bij zingt graag mee met love-songs en is op zoek naar iemand om spannende avonturen mee te beleven.

Wat doe je in het dagelijks leven? 

”Ik doe werkelijk van alles. Ik ben net terug uit Oostenrijk waar ik 3 maanden als portier heb gewerkt en veel heb gesnowboard, morgen begin ik met een cursus camerajournalistiek en half mei begin ik met de productie van een nieuwe Nederlandse tv-serie.”

Wat zijn je hobby’s?

”Doordeweeks sport ik veel (obstacle runs, kickboksen, hardlopen, skaten), kijk ik tv of ben ik bezig met mijn passie; muziek. In het weekend vind je mij op festivals, doe ik een drankje met vrienden of ben ik op bezoek bij familie.”

Wat is je grootste blunder?

”Ik heb een keer mijn Russische dwerghamster geföhnd. Daar kunnen ze slecht tegen. De volgende dag deed Scooby niets meer.”

Wat is het liefste/ meest romantische wat je ooit voor iemand gedaan hebt?

”Ik ben een keer van mijn huis in Delft naar het huis van mijn toenmalige vriendin in Heiloo gelopen om haar te laten zien wat ik voor haar overhad.”

Beeld: Instagram Mr. The Happy

Wat is een échte afknapper?

”Jaloezie. Ik praat altijd met iedereen en heb heel veel vriendinnen waar ik goed mee omga, dan is jaloezie een grote stoorzender.”

Heb jij gekke gewoontes/ guilty pleasures?

”In de auto zet ik vaak love songs op en zing ik uit volle borst mee. Vooral na een festival helpt het me om weer tot rust te komen.”

Waarom ben je op zoek naar een partner?

”Ik ben super gelukkig met mijn leven en ik wil dat geluk graag met iemand delen. Samen spannende avonturen beleven, de wereld verkennen en wellicht zit er toekomst in.”

Naar wie ben je op zoek?

”Vroeger viel ik altijd op van die Barbiepopjes waar ik mee kon pronken bij mijn vrienden. Die tijden zijn voorbij. Voor mij is het nu belangrijk dat ik een goed gevoel bij iemand krijg, al wil het oog ook wat. Ik val op ogen die mij elke keer weten te betoveren.”

Hoe ziet je perfecte date eruit?

”Ik doe het liefst iets sportiefs of iets ludieks tijdens een date. Samen een stuk skaten en daarna een drankje op het terras of een bezoekje aan het Springkussenfestival. Samen lachen en aandacht voor elkaar staat voorop.”

Geloof je in liefde op eerste gezicht?

”Het is me al meerdere keren overkomen en het overkomt me vast nog een keer.”

Welke belangrijke eigenschappen moet je partner hebben?

”Ik vind het vooral belangrijk dat ze haar eigen leven heeft en dat ik daar een aanvulling op ben. Ze moet niet te verlegen zijn, een goed gesprek kunnen voeren en mij elke dag het gevoel geeft dat ik de ware voor haar ben.”

Waar irriteer jij je aan en waarom?

”Mensen die klagen over niets. Ik heb in mijn tijd bij Defensie mensen in Afghanistan gezien die gelukkig zijn met vrijwel niets, daar kunnen mensen in Nederland nog wat van leren.”

Contact:

Zie jij jezelf op date met deze leuke hamsterföhner? Of wil je meedoen met deze rubriek? Stuur ons dan ook een bericht: [email protected].

Lees óók:

Single van de week Sarah: ‘Ik ben klaar met scharrelen’

Elke week interviewen wij de leukste singles uit Den Haag met deze week de 42-jarige Sarah. De Ameri...

Single van de week David: ‘Ik geloof in liefde op het eerste gezicht en niet in onlinedating’

Elke week interviewen wij de leukste singles uit Den Haag met deze week de 34-jarige David. Deze rei...

adv.