Met je neus in de wind: 5 x redenen waarom deze storm heel leuk kan zijn

Door Martine Linnemeijer - Chambone 13 september 2017

Hou kleine hondjes vooral aangelijnd en let op waar je loopt, want het stormt buiten. Paniek! Drama! Alarm! Nou ja… dat valt wel mee, want we hebben zes redenen waarom deze storm heel leuk kan zijn voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wind mee

Je hebt altijd een voordeel als je moet fietsen vandaag. Of het is op de heenweg, of op de terugweg. Tijdens een van de twee ritjes heb je namelijk de wind mee en er is niets lekkerder dan fietsen met de wind in je rug. Maar pas op voor die boetes!

via GIPHY

Je haar is zo droog

Als je je haar wast, hoef je alleen maar even naar buiten te lopen om het te laten drogen. Geen gedoe met een föhn dus. Bovendien is koude lucht nog beter voor je haar ook. Klaar is Klara.

Arrayvia GIPHY

Goed excuus om wijn te drinken

De weg op is gevaarlijk dus dan maar lekker ergens naar binnen en de wijnkaart bestuderen. Bijvoorbeeld bij een van deze leuke wijnbarretjes.

via GIPHY

Eten thuis laten bezorgen

Vandaag ben je een couch potato en dat is je goed recht ook. Daarom hoef je niet de deur uit om boodschappen te halen, je kunt gewoon eten laten bezorgen.

via GIPHY

Eindelijk die films waar Den Haag in zit eens kijken

films-den-haag

Onze stad is al regelmatig als decor gebruikt door filmmakers. Hier vind je een lijstje van films die je dus nog moet kijken omdat Den Haag erin zit.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie