Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Finn Puntman van Strandpaviljoen De Staat winnaar indebuurt Beachhunk 2018

Door Allan Vos 19 september 2018

Wekenlang is er gespeculeerd in Den Haag over de wedstrijd die alle anderen deed verbleken: De indebuurt Beachbabe / Beachhunk 2018 verkiezing. Maar woensdag was het eindelijk zo ver: de glanzende beker kon worden uitgereikt.

And the winner is… Finn Helmut Puntman! Finn werkt bij Strandpaviljoen de Staat en kreeg maar liefst 353 van de 1135 stemmen. Deze enorme hoeveelheid stemmen kreeg Finn niet zomaar. Het hele team van De Staat heeft hem geholpen met een postercampagne. En met succes!

Foto Finn Puntman

Uitreiking

Joyce en Allan van indebuurt Den Haag gingen in het volste geheim naar De Staat om Finn het goede nieuws te vertellen. Alle collega’s waren aanwezig om de eerste indebuurt Beachhunk te feliciteren met een champagnedouche. Van indebuurt kreeg hij een glimmende bokaal.

Indebuurt Beachhunk / Beachbabe 2018

In totaal deden er 10 kandidaten mee aan de indebuurt Den Haag Beachunk / Beachbabe 2018 wedstrijd. Elke kandidaat stelde zichzelf voor in een interview en vervolgens konden de lezers op hem of haar stemmen. Er kwamen 1135 stemmen binnen:

Winnaar

Er is ook goed nieuws voor degenen die hebben gestemd op de hunks en babes, want een lucky winnaar krijgt een ontbijt voor twee (geserveerd door beachhunk Finn) bij Strandpaviljoen De Staat. De winnaar van deze lekkere prijs is Esther de Bruyn. Gefeliciteerd!


Meer over Strandpaviljoen De Staat ontdekken?

Strandpaviljoen De Staat strandtenten

Geopend09:00 - 01:00

Zuiderstrand 4, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Lees ook het interview met Finn:

Beachhunk Finn masseert oudere dames in met zonnebrandcrème voor meer fooi

Deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van 2018. Wij vinden dat de...

adv.