Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chefs Claudia & Sergio hebben een bijzondere missie: ‘Alles wat wij maken is gezond’

Aangeboden door Mamma Mia 17 april 2019

Chefs Claudia & Sergio zijn speciaal uit Italië overgevlogen om in ons Haagje te werken. Bij Italiaans restaurant Mamma Mia op de Denneweg (bekend om veganistische en gluten-vrije gerechten) werken ze met maar één missie. ”Alles wat onze keuken uit komt is gezond”, aldus Claudia & Sergio.

Als we binnenstappen in het gezellige, hippe restaurant worden we warm ontvangen door het Italiaanse personeel. Het is vroeg en het restaurant is nog niet open voor diner. Chef Claudia geniet in alle rust van een veganistisch ijsje, want ze is zelf ook veganistisch.

We zijn er voor mensen die de gezonde optie willen kiezen

”Voordat we beginnen moet ik één ding duidelijk maken”, vertelt Claudia. ”Wij maken gluten-vrije pizza’s, maar die worden in dezelfde oven gemaakt als de pizza’s met normaal deeg. De gluten-vrije pizza’s zijn dus geschikt voor mensen die voor de gezonde optie willen kiezen, maar ze zijn niet geschikt voor mensen met gluten-allergie.” Zo, nu dat uit de lucht is zijn we wel heel benieuwd wat de twee Italiaanse chefs naar Den Haag brengt!

Het Mamma Mia Team. Beeld: Indebuurt Den Haag

Restaurant Mamma Mia

Bij restaurant Mamma Mia vind je pizza’s, pasta’s en eigenlijk alles wat je van de Italiaanse keuken zou verwachten, alleen dan ‘gezonder’. Zo staan er veel veganistische, vegetarische en gluten-vrije opties op de kaart maar ook voor de bourgondiërs is er veel keuze. Het principe blijft hetzelfde, vlees of vega: alles is biologisch, zelfs de wijn. En dat sluit precies aan bij de levenswijze van Claudia & Sergio.

Een traditioneel, Italiaanse restaurant met gezonde gerechten bestond nog niet

Sergio: ”Toen Marco (eigenaar van restaurant Mamma Mia) mij benaderde om te vragen of ik bij Mamma Mia wilde werken twijfelde ik niet. Ik had in het verleden mijn eigen restaurant in Italië en was klaar voor iets nieuws. Iets wat past bij deze tijd, zoals een Italiaans restaurant met gezonde gerechten.”

Ook voor Claudia was de keuze snel gemaakt. ”We willen mensen een gezondere keuze aanbieden, zonder de traditionele, Italiaanse keuken uit het oog te verliezen. Dit was er nog niet in Den Haag en toen ik de mogelijkheid kreeg om mijn filosofie hier uit te dragen was de keuze snel gemaakt.”

Reserveren

Benieuwd naar de gerechten die uit de handen komen van Claudia & Sergio? Ga dan eens langs bij restaurant Mamma Mia op de Denneweg. Je kunt reserveren via onderstaande button of even bellen naar 070 2128061. Eet smakelijk!

Lees ook:

Wij aten vegan pizza bij het nieuwe restaurant Mamma Mia

Vegan pizza? Laat het een échte Italiaan maar niet horen zul je misschien denken! Niks is minder waa...

Meer over Mamma Mia ontdekken?

Mamma Mia italiaanse restaurants

Gesloten18:00 - 23:00

Denneweg 27, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

 

adv.