Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beachhunk Sander: ‘Dames bestellen graag nog een extra wit wijntje bij me’

Door Allan Vos 4 juli 2020

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/hunk 2020.

Als eerste kandidaat stellen we Sander Doria aan je voor. Hij is 19 jaar oud en werkt bij Strandtent 14 op Kijkduin.

Sander werkte in Monster toen zijn zus hem twee jaar geleden vroeg te komen werken in de strandtent waar zij werkte: Strandtent 14. Op zit moment is hij weer vol aan de bak als ‘allrounder’. “Dat houdt in dat ik uit serveer, maar ook bijvoorbeeld bestellingen opneem aan de bar”, legt Sander uit.

Talen

Het fijnst aan werken op het strand is het lekkere weer. “Anders moeten we klussen doen zoals bijvoorbeeld zand scheppen, dat vind ik toch wat minder.” Maar ook de vele toeristen helpen hem aan een goede dag: “Er komen, naast de vaste gasten, veel expats en andere buitenlandse gasten en dat is goed voor mijn talen. Ik spreek Nederlands, Engels, Afrikaans en ik versta Duits en ben nu bezig om Spaans te leren.”

Dames

“Qua klanten kan ik het met iedereen goed vinden, maar vooral met de wat oudere dames. Die bestellen dan ook graag een extra wit wijntje bij me haha.” En wat moeten we nog meer bij jou bestellen? “De Burger (€13,-) of de Gamba’s (€9,50) en daarbij een nieuw biertje van Kompaan dat heet Wannabe. Oh en de brood met dip (€5,90). Echt perfect voor een zonnige dag.”

Vrij

“In de zomer werk ik veel. Toen het afgelopen week zulk heerlijk weer was heb ik denk ik wel 15 uur op een dag gemaakt. Dan liggen je voeten aan het eind echt wel open en loop je de volgende dag mank. Dus ik zorg voor goede schoenen.

Na het werk doen we met de hele club nog een drankje en dat is erg gezellig, want we hebben een superleuk team. Naast het werk ben ik druk met sporten zoals rugby, en mijn opleiding Sport en beweging. Maar daar heb ik in de zomermaanden wat minder tijd voor.”

Ben of ken je zelf ook een hunk of babe in Den Haag? Stuur ons dan zeker een berichtje!


Meer over Strandtent 14 ontdekken?

Strandtent 14 strandtenten

Geopend09:00 - 02:00

Zuiderstrand 14, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Lees ook:

Hoera! Dit is de indebuurt beachhunk van 2019

Afgelopen week was er een spannende strijd op het Haagse strand. Beachboys, -babes en strandtenthoud...

Er mag weer gesekst worden, zo gaat dat in bordeel Maison Monty in Rijswijk

Zes weken lang was Maison Monty aan de Caen van Necklaan in Rijswijk een massagesalon, maar sinds wo...

De fietsenstalling op CS is eindelijk open, maar pas op: je moet wel betalen

Het duurde ruim twee jaar langer, kostte 5,5 miljoen meer dan begroot, maar nu is dan toch eindelijk...

adv.