Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beachhunk Jaap maakt soms wel 100 uur per week: ‘Werken op het strand is alles of niets’

Door Allan Vos 1 augustus 2020

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/hunk 2020.

Als vijfde kandidaat stellen we Jaap Pleunis aan je voor. Hij is 26 jaar oud en werkt bij Beachclub People op Kijkduin.

Strand

Dit is het derde seizoen voor Jaap bij People. “Hiervoor heb ik vier jaar lang een zaak op Scheveningen gehad met mijn neef Dex en nu werk ik lekker hier. Het is natuurlijk heerlijk werken op het strand en in de winter kan ik op vakantie. Ik hou van het strand dus de bedoeling was Bali dit jaar, maar dat is door corona even niet gelukt.”

Chefkok

“Echt óp het strand werk ik trouwens niet. Ik werk als chefkok in de keuken. Dus ik bedenk de lekkerste gerechten. Mijn persoonlijke favoriet is de Peking Duck met Japanse pannenkoekjes (€19,50).

Vanuit de keuken heb ik wel contact met de mensen hoor. Ik ga altijd wel even langs de tafel om te vragen hoe het heeft gesmaakt en op de socials verzorg ik mooie foto’s van de gerechten.”

Ochtend

Jaap start zijn dag altijd extra vroeg. “Als de zon opkomt, om een uur of zeven, totdat hij weer ondergaat ben ik op het strand te vinden. Soms maak ik, in een erg zonnige week, wel 100 uur per week. Dat is alleen wel moeilijk als je een relatie hebt haha.

Ik heb sowieso liever 60 dagen lekker weer zodat ik dan door kan werken. Zo kom je in een ritme. Op het strand werken is echt ‘alles of niets’, daar moet je tegen kunnen. Maar dit seizoen gaat het prima gelukkig, er is van alles te doen én -erg belangrijk- er is nog geen enkel bord, met klachten over het eten, teruggekomen naar de keuken. Als een bord terugkomt is hij leeg.”

Ben of ken je zelf ook een hunk of babe in Den Haag? Stuur ons dan zeker een berichtje!


Meer over Beachclub People ontdekken?

Beachclub People strandtenten

Gesloten10:00 - 22:00

Zuiderstrand 18, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Lees ook:

Beachbabe Michelle runt de enige speeltuin op het Scheveningse strand

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinde...

Beachhunk Karel blijft ook met zwaar weer lachen: ‘Ik ben gewoon erg positief ingesteld’

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinde...

Beachhunk Sander: ‘Dames bestellen graag nog een extra wit wijntje bij me’

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinde...

adv.