Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beachbabe Chloë: ‘De gasten komen hier om te chillen en daar helpen we ze graag bij’

Door Allan Vos 11 juli 2020

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/hunk 2020.

Als tweede kandidaat stellen we Chloë Thomson aan je voor. Ze is 21 jaar oud en werkt bij Beachclub Birds op Kijkduin.

Zomerperiode

Het is het derde jaar dat Chloë werkt bij Birds. “Meteen vanaf de opening. Ik werkte namelijk al op deze plek, bij Parker Beachclub en toen die overgenomen werd door Birds mocht het personeel blijven als ze dat wilde.”

Chloë stuurt als bedrijfsleidster de vloer aan van de strandclub. Vooral in de zomerperiode is het druk. “Dan werk ik zeker zes dagen in de week. Het strand gaat dan voor alles, dat is mijn liefde. En dat betekent dat ik in de winter vier maanden vrij ben om te doen wat ik wil. Soms is dat een vakantie (zo ging ik afgelopen jaar twee maanden weg), maar ik werk soms ook gewoon door op een andere horecalocatie.”

Gasten

“Het leukste aan hier werken zijn de gasten. Wij kunnen ze extra helpen met chillen, want dat is toch waar ze voor komen. We helpen ze te genieten en de mensen komen echt overal vandaan. Het zijn buurtbewoners, campinggasten, mensen uit de hiernaast gelegen strandhuisjes en zelfs mensen die van ver weg speciaal naar Birds komen gereden. De mensen komen hier soms voor een uurtje, anderen voor een dagje en laten zich meenemen door het personeel, wij denken met ze mee en nemen daar graag de tijd voor.”

Maar wat kunnen de gasten voor lekkers bij je bestellen dan? “Vooral onze chardonnay ‘Buiten verwachting’ (€36,- per fles) doet het erg goed en dan in combinatie met MuhamMara, dat is een spread van groentes op een broodje (€9,80 met feta, €8,30 zonder).”

Sfeer

Volgens Chloë is vooral de sfeer erg belangrijk. “De collega’s gaan voor elkaar door het vuur en er komen vaak vrienden van werknemers hier werken, dat zegt eigenlijk wel genoeg. En aan het eind van een lange werkdag doen we lekker een drankje met elkaar en nemen de dag door. De huiselijke sfeer die wij uitstralen met het team, dat merken de klanten ook. En daar komen ze speciaal voor langs.”

Ben of ken je zelf ook een hunk of babe in Den Haag? Stuur ons dan zeker een berichtje!


Meer over Beachclub BIRDS ontdekken?

Beachclub BIRDS strandtenten

Geopend09:00 - 23:00

2553 Den Haag, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Lees ook:

Beachhunk Sander: ‘Dames bestellen graag nog een extra wit wijntje bij me’

Ook deze zomer gaan we aan de Haagse stranden op zoek naar de beachbabe/hunk van het jaar. Wij vinde...

Hoera! Dit is de indebuurt beachhunk van 2019

Afgelopen week was er een spannende strijd op het Haagse strand. Beachboys, -babes en strandtenthoud...

Dawit en Dorinde hebben een koffiezaakje met échte Ethiopische koffie geopend

Het Noordeinde verandert langzamerhand weer in de gezellige winkelstraat die we een tijdje moesten m...

adv.