Team indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag zit in het pand van De Persgroep in Den Haag, gezellig bij de redactie van de Posthoorn en het AD. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Haag te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26
2511 CW
Den Haag
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Haag

Martine Linnemeijer - Chambone

Content Manager Martine Linnemeijer

Samen met mijn man en kindjes woon ik in het heerlijke Statenkwartier. Na het eten lopen we naar het strand voor een koffietje, we fietsen in 10 minuten naar de stad voor een avondje uit en we genieten dagelijks van de gezelligheid op de Fred.

Ik heb op best wat plekken op de wereld (en in Nederland) gewoond maar Den Haag is de eerste stad die echt als thuis voelt. Nog iedere dag ben ik intens gelukkig als ik door Den Haag fiets, wat een voorrecht om hier te wonen!

In mijn vrije tijd ga ik graag met met mijn gezin en vrienden naar het strand of geniet ik op een leuk festival in de stad. Hoop je snel ergens te zien!

E: [email protected]  | T: 06-41 53 61 94

Joyce Hoogland

Community Manager

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken de stad dus door en door.  Na een lange vakantie ben ik altijd enthousiast bij het zien van de skyline van Den Haag. Dat voelt echt als thuiskomen!

Je kunt mij regelmatig op een terrasje op het Plein en de Grote Markt vinden. Ik wandel vaak, met een camera in de hand, door de stad. En zodra het mooi weer is trek ik naar het strand.

Ook de vele (gratis) festivals laat ik niet links liggen en regelmatig sta ik in het Kyocera stadion ons clubje aan te moedigen.

E: [email protected]

T: 0615248100