Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag zit in het pand van DPG Media in Den Haag, gezellig bij de redactie van de Posthoorn en het AD. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Haag te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26
2511 CW
Den Haag
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Haag

Joyce Hoogland

Community Manager

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken de stad dus door en door.  Na een lange vakantie ben ik altijd enthousiast bij het zien van de skyline van Den Haag. Dat voelt echt als thuiskomen!

Je kunt mij regelmatig op een terrasje op het Plein en de Grote Markt vinden. Ik wandel vaak, met een camera in de hand, door de stad. En zodra het mooi weer is trek ik naar het strand.

Ook de vele (gratis) festivals laat ik niet links liggen en regelmatig sta ik in het ADO- stadion ons clubje aan te moedigen.

E: [email protected]
T: 0615248100

Allan Vos

Community Manager

Als geboren Hagenaar denk ik de stad van onder tot boven te kennen. Toch kom ik nog steeds nieuwe plekken tegen die ik vervolgens graag met iedereen deel.

Ik woon en leef met veel plezier in het drukke centrum van de stad, maar kom tot rust in de mooie tuinen en bossen. Uiteraard waai ik ook graag uit op ons geweldige strand.

Den Haag is natuurlijk een uitstekende winkelstad en ik duik dan ook met flinke regelmaat de -nieuwe- winkels in. Van tweedehands rommeltjes tot verse kleren; je vindt het allemaal in Den Haag en ik neem je dan ook graag mee langs die adresjes.

E: [email protected]
T: 0611289337

Lizette Bremer

Commercieel Redacteur

Den Haag blijft mijn stad, ondanks mijn vele verhuizingen. Maar ik ben terug. Waarom? Voornamelijk vanwege de goede haring van Simonis:)

En er gebeurt natuurlijk altijd wel wat in onze mooie stad. Wanneer gaat die ene gave nieuwe winkel open? Waarom zijn er ineens zoveel bedelaars in de stad? En hoe gaat het met de Haagse (zwerf)dieren?

Voor indebuurt heb ik nu de eer alle mooie verhalen van ondernemers te mogen communiceren. Want iedereen heeft een mooi verhaal, en ik deel die graag met jullie.

E: [email protected]

Gastredacteuren

Anneke Ruys

Gastredacteur / Fotograaf

Ik ben Anneke Ruys, een Haagse fotograaf in hart en nieren en al tientallen jaren. Mijn fotografie-interesses zijn breed, maar mijn passie ligt vooral bij concerten- en evenementenfotografie, royalty en reisfotografie. Daar kan ik helemaal in opgaan.

In Den Haag hebben we hele mooie festivals en evenementen waar ik erg van kan genieten, net als van het vastleggen van de bezoekjes van onze royals aan mooie Haagse plekken.

Al ruim een jaar lever ik regelmatig leuke Haag getinte items aan Indebuurt.nl dus je zult mijn foto’s daar ook de komende tijd regelmatig tegenkomen.

 

Priya Badeloe

Gastredacteur

Hi, ik ben Priya. Ik houd van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Ik wil dan ook vaak hippe of authentieke  eettentjes en foodfestivals uitproberen!

Thuis vind ik het heerlijk om te koken. Dit doe ik in mijn mooie stad  Den Haag. Hartstikke fijn met al die soorten winkeltjes en goede toko’s in de buurt. Zo kan ik allerlei wereldse gerechten op tafel zetten!

Hier deel ik met jullie een diversiteit aan recepten en ervaringen in restaurants! Ook vertel ik jullie graag mijn tips over eten en drinken in Den Haag.

Barbara Sevenstern

Gastredacteur

Hi, ik ben Barbara. Ik ben niet geboren, maar wel getogen in Den Haag. En er dertien jaar geleden teruggekomen voor de liefde. Dat was in het begin best gek. Stond ik bij het stoplicht en zag ik daar ineens iemand uit mijn kleutertijd lopen. En overal waar ik kwam, dacht ik, ‘hier was vroeger weiland!’.

Inmiddels heb ik drie kinderen met een Haags accent, die ik in het weekend uitlaat op het strand. Ook weet ik precies waar ik moet zijn voor de beste cappuccino, lunch, borrel of avondmaaltijd. Het liefst in combinatie met een bezoek aan een van onze mooie musea en de vele winkels die onze Hofstad rijk is.

Voor In de Buurt deel ik maandelijks mijn kijk op de dagelijks dingen uit het leven. En hoor ik uiteraard graag wat jij daar van vindt.

Marit Berghout

Gastredacteur

Hoi, ik ben Marit en ik woon ruim twee jaar in Den Haag. Sinds ik hier ben komen wonen, ben ik eigenlijk altijd op zoek naar leuke bars en restaurants, maar ook naar welke activiteiten er te doen zijn in de stad.

Omdat ik Indebuurt al een tijdje volgde, leek het me leuk om hier ook zelf een bijdrage aan te leveren, want er valt zoveel te ontdekken. Ik houd je daarom op de hoogte van alle leuke dingen die ik in Den Haag doe!

Christiane Fick

Gastredacteur

Hai, ik ben Christiane. Geboren en getogen in Den Haag vlakbij bij de duinen en het strand.
Samen met mijn man en onze twee kinderen wonen wij hier nu ook in de buurt.

In mijn dagelijks leven ben ik druk bezig met het reilen en zeilen van ons gezin, op het makelaarskantoor waar ik werk maar ook met het schrijven van teksten voor mijn eigen bedrijf en nu ook voor Indebuurt.nl.

Ik ga voor jullie de bekende maar vooral de minder bekende plekjes van Den Haag bezoeken, zoals musea, bezienswaardigheden maar ook typische Haagse huizen, parken of straten met een bijzonder verhaal!

Insaf en Chaima

Gastredacteurs

We zijn dol op ontbijtjes. Heerlijk ontspannen je dag beginnen met een goede kop koffie (allebei behoorlijke koffiejunken). We hebben absoluut onze favoriete hotspots waar we graag naar toe gaan, maar af en toe hebben we ook zin in iets nieuws. Onze nieuwe ontdekkingen delen we graag met de rest van de wereld via onze instagram Breakfast in The Hague én indebuurt Den Haag.