Team indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag zit in het pand van De Persgroep in Den Haag, gezellig bij de redactie van de Posthoorn en het AD. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Haag te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26
2511 CW
Den Haag
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Haag

Joyce Hoogland

Community Manager

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken de stad dus door en door.  Na een lange vakantie ben ik altijd enthousiast bij het zien van de skyline van Den Haag. Dat voelt echt als thuiskomen!

Je kunt mij regelmatig op een terrasje op het Plein en de Grote Markt vinden. Ik wandel vaak, met een camera in de hand, door de stad. En zodra het mooi weer is trek ik naar het strand.

Ook de vele (gratis) festivals laat ik niet links liggen en regelmatig sta ik in het ADO- stadion ons clubje aan te moedigen.

E: [email protected]
T: 0615248100

Allan Vos

Community Manager

Als geboren Hagenaar denk ik de stad van onder tot boven te kennen. Toch kom ik nog steeds nieuwe plekken tegen die ik vervolgens graag met iedereen deel.

Ik woon en leef met veel plezier in het drukke centrum van de stad, maar kom tot rust in de mooie tuinen en bossen. Uiteraard waai ik ook graag uit op ons geweldige strand.

Den Haag is natuurlijk een uitstekende winkelstad en ik duik dan ook met flinke regelmaat de -nieuwe- winkels in. Van tweedehands rommeltjes tot verse kleren; je vindt het allemaal in Den Haag en ik neem je dan ook graag mee langs die adresjes.

E: [email protected]
T: 0611289337

Alice van der Laan

Commercieel Redacteur

Den Haag, wat een geweldige stad hé? We mogen maar in ons handjes klappen met zoveel moois om ons heen. Dat doe ik dan ook dagelijks. Niet in mijn handjes klappen natuurlijk, maar wel genieten: Van het strand, van het bruisende (gek woord eigenlijk) centrum, van het heerlijke fruit op de markt en de Hagenezen om mij heen.

Want wat zijn we leuk, lekker direct en recht voor zijn raap. Soms een beetje onhandig, maar altijd eerlijk.

Voor Indebuurt heb ik de eer alle mooie verhalen van ondernemers te mogen communiceren. Want iedereen heeft een mooi verhaal, en ik deel die graag met jullie.

E: [email protected]
T: 0515344628