Het team

Team indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag zit midden in Den Haag in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Haag te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26 2511 CW Den Haag

Navigeer naar

Redactie indebuurt Den Haag

Joyce Hoogland

Community Manager

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken de stad dus door en door. Na een lange vakantie ben ik altijd enthousiast bij het zien van de skyline van Den Haag. Dat voelt echt als thuiskomen! Je kunt mij regelmatig op een terrasje op het Plein en de Grote Markt vinden. Ik wandel vaak, met een camera in de hand, door de stad. En zodra het mooi weer is trek ik naar het strand. Ook de vele (gratis) festivals laat ik niet links liggen en regelmatig sta ik in het ADO- stadion ons clubje aan te moedigen. T: 0615248100

Allan Vos

Community Manager

Als geboren Hagenaar denk ik de stad van onder tot boven te kennen. Toch kom ik nog steeds nieuwe plekken tegen die ik vervolgens graag met iedereen deel. Ik woon en leef met veel plezier in het drukke centrum van de stad, maar kom tot rust in de mooie tuinen en bossen. Uiteraard waai ik ook graag uit op ons geweldige strand. Den Haag is natuurlijk een uitstekende winkelstad en ik duik dan ook met flinke regelmaat de -nieuwe- winkels in. Van tweedehands rommeltjes tot verse kleren; je vindt het allemaal in Den Haag en ik neem je dan ook graag mee langs die adresjes. T: 0611289337

Lizette Bremer

Lizette Bremer

Commercieel Redacteur

Den Haag blijft mijn stad, ondanks mijn vele verhuizingen. Maar ik ben terug. Waarom? Voornamelijk vanwege de goede haring van Simonis:) En er gebeurt natuurlijk altijd wel wat in onze mooie stad. Wanneer gaat die ene gave nieuwe winkel open? Waarom zijn er ineens zoveel bedelaars in de stad? En hoe gaat het met de Haagse (zwerf)dieren? Voor indebuurt heb ik nu de eer alle mooie verhalen van ondernemers te mogen communiceren. Want iedereen heeft een mooi verhaal, en ik deel die graag met jullie.

Gastredacteuren

Anneke Ruys

Anneke Ruys

Gastredacteur / Fotograaf

Priya

Gastredacteur

Barbara Sevenstern

Gastredacteur

Marit Berghout

Gastredacteur

Christiane Fick

Christiane Tettero

Gastredacteur

Chaima & Insaf

Gastredacteurs