Het team

Team indebuurt Den Haag

De redactie van indebuurt Den Haag zit midden in Den Haag in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Haag te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26 2511 CW Den Haag

Navigeer naar

Redactie indebuurt Den Haag

Joyce Hoogland

Community Manager

Ik ben een geboren en getogen Haagse met een hart voor mijn stad. Naast schrijven over de laatste nieuwtjes vind ik het leuk om mysteries op te lossen en in geschiedenis van Den Haag te duiken.

Allan Vos

Community Manager

Samen met mijn collega's vul ik dagelijks de website van indebuurt.

Lizette Bremer

Contentspecialist

Ik ben Lizette, contentspecialist bij indebuurt! Den Haag blijft mijn stad, ondanks mijn vele verhuizingen. Maar ik ben terug. Waarom? Voornamelijk vanwege de goede haring van Simonis:) En er gebeurt natuurlijk altijd wel wat in onze mooie stad. Wanneer gaat die ene gave nieuwe winkel open? Waarom zijn er ineens zoveel bedelaars in de stad? En hoe gaat het met de Haagse (zwerf)dieren? Voor indebuurt heb ik nu de eer alle mooie verhalen van ondernemers te mogen communiceren. Want iedereen heeft een mooi verhaal, en ik deel die graag met jullie. Ben je zelf ondernemer en wil je je verhaal vertellen en zo je bedrijf laten groeien? Aarzel niet en mail mij: [email protected] Tot ziens!

Buurtbijdragers

Anneke Ruys

Anneke Ruys

Buurtbijdrager / Fotograaf

Priya

Buurtbijdrager

Foodie Priya weet alles over eten in Den Haag. Van restaurants tot de beste toko’s. Priya probeert graag alles uit en deelt dit met haar lezers. Daarnaast houdt Priya ook erg van koken en van restaurants testen!

Barbara Sevenstern

Buurtbijdrager

Barbara Sevenstern is communicatiespecialist, schrijver en moeder van drie kinderen. Op barbaraschrijft.nl blogt ze openhartig over het schrijverschap, ouderschap en het belang van quality time. Sinds 2019 is daar ook het schrijversplatform Schrijfjuffers.nl bijgekomen. Bij In De Buurt deelt ze maandelijks haar kijk op de dagelijkse dingen uit het leven.

Marit Berghout

Buurtbijdrager

Christiane Fick

Christiane Tettero

Buurtbijdrager

Chaima & Insaf

Buurtbijdragers

Hoi, wij zijn de zusjes Chaima & Insaf, geboren en getogen in Den Haag. Allebei ontzettend trots op onze prachtige stad Den Haag; de mooie parken met de Schotse Hooglanders, indrukwekkende musea (het meisje met de parel!), prachtige paleizen en natuurlijk het strand! Kortom genoeg reden om van Den Haag te houden en trots te zijn op onze mooie stad! Ook zijn we allebei dol op lekker uitgebreid ontbijten buiten de deur. Heerlijk ontspannen je dag beginnen met een goede kop koffie (allebei behoorlijke koffiejunken). En met onze instapage, breakfast_inthehague, hopen we dat we anderen kunnen inspireren om van een ontbijtje in eigen stad te genieten! #supportyourlocals Met onze artikelen voor Indebuurt willen we jullie meenemen in de mooiste, lekkerste, meest bijzondere ontbijtplekjes van Den Haag.

Alice van der Laan