Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater

Houtrustweg 505 2583 WB Den Haag

Openingstijden

De deuren van het Zuiderstrandtheater zijn een uur voor aanvang van de voorstelling of het concert geopend. (Uitsluitend voor verkoop van de desbetreffende voorstelling).

De kassa in de Bibliotheek aan het Spui 68, Den Haag is geopend van dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 18.00 uur. Zaterdag gesloten.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is het enige podium direct aan de Nederlandse kust. Je geniet met uitzicht op de Scheveningse haven, het Zuiderstrand en de Noordzee van culturele hoogtepunten uit binnen- en buitenland. Waar anders dan in Scheveningen combineer je een strandwandeling, een prachtige zonsondergang en het eten van een lekker visje met een avond vol bijzondere muziek en dans? Moderne dans, klassiek ballet, opera, spectaculaire shows, pop- en klassieke muziek: maak het mee aan zee in het Zuiderstrandtheater!

Meest recent over Zuiderstrandtheater

Van leuke Haagse uitjes tot wel €100,- korting, dit zijn de tofste aanbiedingen van de week

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Haagse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Den…

Ontdek meer

Theaters Theaters