Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zier Running

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Zier Running

Laan van Meerdervoort 632 2564 AK Den Haag
Naar websiteNaar webshop

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Voetmeting en loopstijl-analyse
  • Gratis hardlooptraining!
  • Specialist op het gebied van hardloopschoenen

Over Zier Running

Zier Running is sinds 1986 dé hardloopspeciaalzaak van Den Haag en het Westland. Onze specialiteit is hardloopschoenen. Wij voeren een zeer brede collectie van 60 heren,- en 40 verschillende dameshardloopschoenen.

Loopanalyse en voetscan

Op basis van een uitgebreide voetscan, een loopanalyse  bepalen wij welke schoen het best bij je past. Dit is afhankelijk van je doel, je techniek, je gewicht en eventuele blessures. Iedere loper heeft dus een “eigen” schoen!!  Door ons ruime aanbod aan merken zit daar altijd de juiste schoen voor je tussen.

Ook voeren wij een beperkte collectie kinderschoenen en spikes. (spikes en speciaalspikes kunnen indien nietvoorradig altijd worden besteld)Het is niet nodig om voor een voetscan of loopstijlanalyse een afspraak te maken. Een afspraak maken kan wel.

Tip!

Neem u oude wandelschoenen mee. Aan de hand van uw oude schoen kunnen wij namelijk zien hoe het slijtpatroon op de schoen eruit ziet. Ook als u klachten of blessures heeft, is het analyseren van de oude wandelschoenen belangrijk de eventuele oorzaak te kunnen achterhalen.

Kijk voor collectie en prijzen op onze webshop!

Meest recent over Zier Running

De CPC komt eraan! Bij deze 8 Haagse sportwinkels koop jij de beste outfit

Op 8 maart is het weer zover: de City Pier City Loop 2020! Heb je nog geen goede sportschoenen? Of zoek je nog die gave ren-outfit waarmee je de blits…