Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen op De Zuid Scheveningen

Wonen op De Zuid Scheveningen

Contact opnemenInschrijven

Volg ons

Over Wonen op De Zuid Scheveningen

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert De Zuid C.V. een nieuwe wijk: De Zuid. Op een unieke locatie. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woon je straks letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand.

Drie woonsferen

Op de Zuid worden ca. 400 koopwoningen gerealiseerd. Kenmerkend zijn de drie verschillende woonsferen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Wie juist wel van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de appartementen met zicht op de dynamische haven.

In de beschutting van de appartementengebouwen ligt een gezellig autoluw binnengebied met eengezinswoningen. Vanuit de woonstraten en pleintjes is op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven. In dit buurtje kun je je eigen grondgebonden woning mee-ontwerpen. Schrijf je nu in op de nieuwsbrief om tijdig op de hoogte gesteld te worden van de start verkoop en alle nieuwe ontwikkelingen.

Bouwlocatie bekijken?

Kom naar de InfoLoods aan de Hellingweg 118! Iedere donderdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur geopend. Zonder afspraak. Gratis parkeren.

Adres: InfoLoods De Zuid – Hellingweg 118 – 2583 DX Den Haag
Open: donderdag en vrijdag van 12.00 – 14.00 uur