Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WI-kappers Denneweg

Vandaag 11:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

WI-kappers Denneweg

Denneweg 132 2514 cl Den Haag

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
11:00 - 18:00

Over WI-kappers Denneweg

Het concept van WI-kappers is ontstaan vanuit  ruime ervaring in het kappersvak. Ooit begonnen als haarstylist, vervolgens de overstap gemaakt naar een grote landelijke kappersorganisatie. Daar doorgegroeid tot salonmanager en vervolgens franchisenemer.

Door de drang naar zelfstandigheid werd de vervolgstap een geheel zelfstandige salon met 8 medewerkers. Na jaren heb ik het roer omgegooid en functie van zowel regiomanager als retailmanager vervuld bij twee grote landelijke kappersketens.

Omdat naast het boeiende vak, het ondernemen bleef kriebelen heb ik eind 2016 besloten weer als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en mijn concept te gaan uitrollen: het opzetten van een professioneel franchisecollectief voor topstylisten.

WI-kappers biedt de ondernemende en zelfstandige topstylisten de mogelijkheid om samen met collega’s te werken in een professioneel kapperscollectief, compleet gefaciliteerd in prachtige salons op toplocaties.

WI-kappers staat voor kwaliteit, ambacht en diversiteit. Dit betekent dat op het gebied van knippen en kleuren vakmanschap als een ambacht voorop staat. Advies, service en persoonlijke aandacht, de tijd nemen en een eerlijk, haalbaar en passend advies zijn dan ook belangrijke uitgangspunten voor onze klanten.

Ons concept is geschikt voor verschillende type gepassioneerde topstylisten

Topstylisten die voor zichzelf willen werken maar niet een grote investering aan willen gaan om een hele winkel te openen. Ook collega’s die nu reeds alleen zelfstandig werken maar de sfeer en interactie met collega’s missen zijn bij WI-kappers aan het juiste adres.

Meest recent over WI-kappers Denneweg

Happy hair! 5 x Waarom je jouw haar bij deze kapper wil laten knippen

Zoek je een kapper in Den Haag centrum? Probeer dan eens de kapper met natuurlijke en biologische haarverf. Waarom? Het is beter voor het milieu én beter voor jezelf. WI…

Ontdek meer

Kappers Kappers