Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tettero & Wetters NVM Makelaars

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Tettero & Wetters NVM Makelaars

Zeestraat 40 2518 AB Den Haag
Bekijk aanbodNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Gesloten

Over Tettero & Wetters NVM Makelaars

Uw servicegerichte NVM makelaar in de Regio Haaglanden

U bent bij ons aan het juiste adres voor de verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van uw privé of zakelijk onroerend goed. Ook taxaties, verzekeringen, hypotheken, een gratis waardebepaling en vrijblijvend advies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een vrijblijvende afspraak met ons maken, bij ons op kantoor of bij u in de woning.

NVM makelaar Den Haag

Bent u op zoek naar een NVM makelaar die actief is de regio Haaglanden die u kan bijstaan met de koop of verkoop van uw woning? Dan bent u bij de NVM makelaar Tettero en Wetters aan het goede adres. Onze speerpunten zijn, net als die van de NVM, deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Aankoopmakelaar én verkoopmakelaar

Tettero Wetters Makelaars in regio Haaglanden werkt zowel als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar. Verder zijn we onafhankelijk van een bank of verzekeringsmaatschappij. Wij kennen de Haagse woningmarkt goed en hebben beschikking over een grote NVM-database met informatie. Hierdoor kunnen we u uitstekend advies geven én dit altijd goed onderbouwen.

Hoe kan Tettero en Wetters u helpen?

Uw huis verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bent u op zoek naar een koopwoning in Den Haag? Dan kunt u zich kosteloos inschrijven en aanmelden als zoeker bij Tettero & Wetters. Wij inventariseren al uw woonwensen en schrijven u in als zoeker.

Meest recent over Tettero & Wetters NVM Makelaars

Te koop: dit paleisje in het Regentessekwartier is gerenoveerd én heeft een achtertuin

Het Regentessekwartier is een populaire plek om te wonen in Den Haag, met steeds meer leuke hotspots. Deze superluxe gerenoveerde parterrewoning met twee slaapkamers staat sinds vorige maand te koop….