Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stichting Voorall

Voor Hagenaars met een beperking

Stichting Voorall

Van Diemenstraat 196 2518 VH Den Haag

Volg ons

Staat bekend om

  • Om te zorgen dat u gehoord wordt
  • Gelijke kansen voor mensen met een functiebeperking
  • Een organisatie met verstand van zaken

Over Stichting Voorall

Voorall is een stichting die op 1 oktober 2006 met behulp van subsidie van de gemeente Den Haag, dienst OCW, is opgericht om de belangen van Hagenaars met een beperking te behartigen.

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

Het aantal mensen met een beperking blijft toenemen en hun positie staat continu onder druk. Mensen met een beperking willen, net als ieder ander, de regie houden over hun eigen leven. Maar dat kan niet zonder de medewerking van anderen. Een goede afstemming en onderlinge samenwerking tussen de gemeente, maatschappelijke organisaties, bedrijven en zorgaanbieders zijn daarvoor noodzakelijk. Om zo meer mogelijkheden voor mensen met een beperking te kunnen bieden.

Meest recent over Stichting Voorall

Stichting Voorall - Johan in een toegankelijke badkamer

Stichting Voorall: “Betere voorzieningen nodig voor kinderen met een beperking”

Ouders en verzorgers van kleine kinderen kennen het wel: je bent een dagje uit en je moet je baby verschonen. Wel zo fijn als je dan een openbaar toilet met…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening