Stembureauleden Den Haag

Help mee op één van de Haagse stembureaus!

Over Stembureauleden Den Haag

Voor de Europees parlementsverkiezing 2019 zijn wij op zoek naar mensen die als stembureaulid, (plaatsvervangend) voorzitter of als teller willen helpen. De Europees parlementsverkiezing vindt plaats op 23 mei 2019. U kunt hier aan meehelpen!  

Kom jij ons helpen?

Wilt u zich opgeven als (reserve) stembureaulid en/of teller? U kunt zich hier per direct voor aanmelden! Naast stembureauleden en tellers zijn we ook nog op zoek naar (reserve) voorzitters en (reserve) plaatsvervangend voorzitters. Om als voorzitter of plaatsvervangend voorzitter te kunnen fungeren, dient u eerst de Quickscan te doen. Dit is een test waaruit blijkt of u geschikt bent voor deze functies.

De hoogte van uw vergoeding is afhankelijk van uw shift en uw functie. Op onze website vindt u alle vergoedingen.

Draag een maatje aan!

Heeft u zich al aangemeld voor de Europees parlementsverkiezingen 2019, maar wilt u nog wat extra’s verdienen? Dat kan!
Kent u iemand in uw omgeving die ons wel zou willen helpen als (reserve) voorzitter of (reserve) plaatsvervangend voorzitter? Zorg dan dat diegene zich aanmeldt!
Wanneer de persoon zich aanmeldt moeten zij uw naam, 06-nummer en e-mailadres doorgeven. U ontvangt dan een extra vergoeding van €50,-.

U kunt zich aanmelden via onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Meest recent over Stembureauleden Den Haag

Zo verdien je wel héél gemakkelijk! Draag een voorzitter aan en ontvang € 50,-

Zo verdien je wel héél gemakkelijk! Draag een voor...

De Europese Parlementsverkiezingen staan weer voor de deur! Hartstikke leuk, maar dat stemmen wordt wel lastig als er geen stembureauleden aanwezig zijn in het stemlokaal. De gemeente Den Haag is…

Ontdek meer

Gemeentediensten Gemeentediensten