Stembureauleden Den Haag

Help mee op één van de Haagse stembureaus!

Over Stembureauleden Den Haag

U kunt zich vanaf woensdag 9 januari 2019 aanmelden als stembureaulid en/of teller voor de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart 2019. Ook kunt u zich aanmelden als telleider of teller tijdens de Centrale Stemopneming (CSO) op donderdag 21 maart 2019.

Geef je op als stembureaulid

Wilt u zich opgeven als stembureaulid en/of teller? De inschrijving voor stembureauleden en tellers voor de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen gaat open vanaf woensdag 9 januari 2019. U kunt zich vanaf maandag 25 maart 2019 aanmelden als stembureaulid voor de Europees Parlementsverkiezing.

Geef je op als (plaatsvervangend) voorzitter

Voor de provinciale staten- en waterschapsverkiezing op 20 maart 2019 zijn we nog op zoek naar (reserve) voorzitters en (reserve) plaatsvervangend voorzitters. Bent u zelf aangemeld als stembureaulid op 20 maart 2019 of als teller op 21 maart 2019 en kent u iemand in uw omgeving die mee wilt helpen als (reserve) (plaatsvervangend) voorzitter? Vraag dan aan diegene of hij of zij bij hun aanmelding uw naam, 06-nummer en e-mailadres doorgeven. U ontvangt dan 50 euro extra op uw huidige vergoeding.

Klik hier voor meer informatie. 

Meest recent over

Da’s een makkie! Draag een voorzitter aan en krijg €50,-

Da’s een makkie! Draag een voorzitter aan en krijg...

De provinciale staten- en waterschapsverkiezingen staan weer voor de deur! Hartstikke leuk, maar dat stemmen wordt wel lastig als er geen stembureauleden aanwezig zijn in het stemlokaal. De gemeente Den…

Ontdek meer

Gemeentediensten Gemeentediensten