Sky Health

Get fit while having fun!

Vandaag 07:00 - 21:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Sky Health

Gortstraat 7 2511 AP Den Haag
Gratis proeflesContact opnemen

Openingstijden

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Professionele begeleiding
  • Personal training
  • Luxe / Boutique

Over Sky Health

Over ons

Onze missie is om ons sterk te maken voor trainers en leden die grote waarde hechten aan hun doelen. We willen constant motiveren en stimuleren door op basis van ons actieplan resultaten te boeken. We bieden dit door een aangename omgeving te creëren die belangrijke ingrediënten bevatten die iedereen in staat stellen zich thuis te voelen. We beschouwen onze trainers en leden als deel van het team en door iedereen verantwoordelijk te houden voor hun inspanningen, zorgen we voor een succesvol eindresultaat.

De trainers

Bij Sky Health werken we met een breed scala aan zelfstandige en in-house personal trainers, elk gespecialiseerd in zijn eigen specifieke beroepen die we geloven in het koppelen van je met een trainer die bij je past.

Services

Bij Sky Health kun je terecht voor personal training, groepslessen, sportmassage en voedingsadvies. Wil je het eens uitproberen? Doe dan de 30 dagen challenge! In 30 dagen krijg je alle facetten van Sky Health mee. Wedden dat je niet meer anders wilt? Klik hier voor meer informatie.

Meest recent over Sky Health

Gratis sporten: deze prachtige gym mag je een maand lang uitproberen

Gratis sporten: deze prachtige gym mag je een maan...

Wil je jezelf overtreffen in de sportschool en heb je daar wat meer hulp bij nodig? Dan kun je in Den Haag terecht bij Sky Health. Sky Health bevindt zich…

Ontdek meer

Sportcentra Sportcentra

Vacatures van Sky Health

Volg Sky Health op Instagram

Naar Instagram