Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier

Bij Personal Fit club Den Haag draait het om jou!

Vandaag 06:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier

Doctor Lelykade 20a 2583CM Den haag
Proefles aanvragenNaar website

Openingstijden

Maandag
06:00 - 22:00
Dinsdag
06:00 - 22:00
Woensdag
06:00 - 22:00
Donderdag
06:00 - 22:00
Vrijdag
06:00 - 22:00
Zaterdag
06:00 - 22:00
Zondag
06:00 - 22:00

De openingstijden zijn op afspraak.

Staat bekend om

  • Bereik je doelen met echte, persoonlijke begeleiding in een privé studio
  • Ervaren en gediplomeerde personal trainers
  • Zeer flexibele tijden

Over Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich onze moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat. Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio heeft u ook de mogelijkheid om met uw personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen.

Intake & begeleiding personal trainer Den Haag

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er met regelmatig reflectie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element.

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

Meest recent over Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier

5 x Sporten met een personal trainer

Het overkomt de beste hoor, een paar extra kilootjes na die heerlijke vakantie. Pizzaatje, wijntje erbij, ijsje toe. En groot gelijk heb je! Maar mocht je die vakantiekilo’s toch liever…

Ontdek meer

Sportscholen Sportscholen

Volg Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier op Instagram

Naar Instagram