Personal Fit Club Scheveningen

Vandaag 06:00 - 22:00 uur Nu open Alle openingstijden

Personal Fit Club Scheveningen

Doctor Lelykade 20a 2583CM Den haag

Openingstijden

Maandag
06:00 - 22:00
Dinsdag
06:00 - 22:00
Woensdag
06:00 - 22:00
Donderdag
06:00 - 22:00
Vrijdag
06:00 - 22:00
Zaterdag
06:00 - 22:00
Zondag
06:00 - 22:00

De openingstijden zijn op afspraak.

Over Personal Fit Club Scheveningen

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich onze moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat. Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio heeft u ook de mogelijkheid om met uw personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen.

Intake & begeleiding personal trainer Den Haag

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er met regelmatig reflectie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element.

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

Meest recent over Personal Fit Club Scheveningen

Marcel is personal trainer in een exclusieve studio: ‘Wij zijn die stok achter de deur’

Marcel is personal trainer in een exclusieve studi...

Heb jij ook een sportschool abonnement maar maak je er eigenlijk niet of te weinig gebruik van? Of vraag je jezelf af of datgene wat je doet wel effectief en…

Ontdek meer

Sportscholen Sportscholen