PEP Den Haag

Kennis. Kracht. Kansen

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

PEP Den Haag

Riviervismarkt 2 2513 AM Den Haag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Helpdesk voor maatschappelijke organisaties
  • Vrijwilligersvacaturebank
  • Ondersteunen en adviseren organisaties die zich inzetten voor participatie, zorg en welzijn

Over PEP Den Haag

PEP staat voor Participatie Emancipatie Professionals. Maak je je sterk voor participatie, zorg en welzijn? PEP Den Haag is de verbindende schakel. Zij ondersteunen alle organisaties die hieraan actief een bijdrage leveren. Dit doen ze middels onderzoek, verbinden, adviseren en trainen.

Kom langs bij onze Helpdesk voor maatschappelijke organisaties, raadpleeg het Haagse vrijwilligershandboek of doe een training.

Wat doen we
PEP Den Haag ondersteunt Haagse organisaties door middel van organisatieondersteuning, training, netwerkversterking en kwaliteitswaarborging. PEP heeft expertise op het gebied van vrijwilligerswerk, emancipatie, mantelzorg en diversiteit.

Ons verhaal
Iedereen heeft recht op een gelijkwaardige deelname aan de samenleving, ongeacht diens situatie of achtergrond. PEP Den Haag helpt maatschappelijke organisaties om drempels weg te nemen die actief burgerschap in de weg staan.
Samen met deze organisaties geven wij vorm en inhoud aan een samenleving waarbij ieder op diens manier actief meedoet met het maatschappelijk leven. Bijvoorbeeld door (vrijwilligers)werk, mantelzorg, elkaar te accepteren en te helpen.

We gaan voor kennis, kracht en kansen
PEP Den Haag deelt kennis met Haagse organisaties die een bijdrage leveren aan participatie, zorg en welzijn. Door ze verder te helpen professionaliseren of hun netwerk te vergroten helpt PEP ze om in hun kracht te staan. Bijvoorbeeld met tips voor goed vrijwilligers- of mantelzorgbeleid en buurtbetrokkenheid. Zo kunnen zij burgers voldoende kansen bieden om optimaal te participeren binnen de samenleving.

Meest recent over PEP Den Haag

Dit wist jij nog niet! Hier hebben mante...

Het werk van een mantelzorger is mooi, bewonderenswaardig en het kan ook intensief zijn. Met de Dag van de Mantelzorg in het vooruitzicht hebben we een lijstje gemaakt met handige…

Vacatures van PEP Den Haag

Maatje voor Robin

PEP Den Haag