PEP Den Haag

Kennis. Kracht. Kansen

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

PEP Den Haag

Riviervismarkt 2 2513 AM Den Haag

Openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Helpdesk voor maatschappelijke organisaties
  • Vrijwilligersvacaturebank
  • Ondersteunen en adviseren organisaties die zich inzetten voor participatie, zorg en welzijn

Over PEP Den Haag

PEP staat voor Participatie Emancipatie Professionals. Maak je je sterk voor participatie, zorg en welzijn? PEP Den Haag is de verbindende schakel. Zij ondersteunen alle organisaties die hieraan actief een bijdrage leveren. Dit doen ze middels onderzoek, verbinden, adviseren en trainen.

Kom langs bij onze Helpdesk voor maatschappelijke organisaties, raadpleeg het Haagse vrijwilligershandboek of doe een training.

Wat doen we
PEP Den Haag ondersteunt Haagse organisaties door middel van organisatieondersteuning, training, netwerkversterking en kwaliteitswaarborging. PEP heeft expertise op het gebied van vrijwilligerswerk, emancipatie, mantelzorg en diversiteit.

Ons verhaal
Iedereen heeft recht op een gelijkwaardige deelname aan de samenleving, ongeacht diens situatie of achtergrond. PEP Den Haag helpt maatschappelijke organisaties om drempels weg te nemen die actief burgerschap in de weg staan.
Samen met deze organisaties geven wij vorm en inhoud aan een samenleving waarbij ieder op diens manier actief meedoet met het maatschappelijk leven. Bijvoorbeeld door (vrijwilligers)werk, mantelzorg, elkaar te accepteren en te helpen.

We gaan voor kennis, kracht en kansen
PEP Den Haag deelt kennis met Haagse organisaties die een bijdrage leveren aan participatie, zorg en welzijn. Door ze verder te helpen professionaliseren of hun netwerk te vergroten helpt PEP ze om in hun kracht te staan. Bijvoorbeeld met tips voor goed vrijwilligers- of mantelzorgbeleid en buurtbetrokkenheid. Zo kunnen zij burgers voldoende kansen bieden om optimaal te participeren binnen de samenleving.

Meest recent over PEP Den Haag

Hiephiephoera: Den Haag Doet bestaat 5 jaar!

Hiephiephoera: Den Haag Doet bestaat 5 jaar!

Het leukste vrijwilligersplatform Den Haag Doet bestaat vandaag vijf jaar! Den Haag Doet is voor iedereen die vrijwilligerswerk wilt doen, ook al heb je maar even, of juist héél veel…