Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omniversum

Vandaag 10:30 - 16:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Omniversum

President Kennedylaan 5 2517 JK Den Haag

Openingstijden

Maandag
10:30 - 15:00
Dinsdag
10:30 - 16:00
Woensdag
10:30 - 16:00
Donderdag
10:30 - 20:00
Vrijdag
10:30 - 21:00
Zaterdag
10:30 - 21:00
Zondag
10:30 - 20:00

Schoolvakanties en feestdagen: 09.30 – 21.00 uur

Over Omniversum

Omniversum; het filmtheater waar je onderdeel van de actie bent.

Met een scherm dat 4.500 keer groter is dan een gewone TV, met 15.000 watt geluid afkomstig uit 36 speakers zullen je zintuigen overdonderd worden door de grootste filmervaring ooit. Dit unieke filmtheater is gebouwd om je mee te nemen naar andere werelden.

De grootbeeldfilms nemen je mee naar de ruimte om de astronauten van het Internationale Space Station te ontmoeten  en het brengt je oog in oog met de meest fascinerende natuur en dieren op aarde. En dat allemaal zonder uit je stoel te komen. Hier kijk je niet naar een film, hier ben je onderdeel van een film!

Omniversum, al meer dan 34 jaar in Den Haag, is een uniek filmtheater zoals er maar één in de Benelux te vinden is. De films zijn geschikt voor voor iedereen vanaf 6 jaar.

Voorstellingen

De films zijn Nederlands gesproken, maar via de speciale app kan je met je eigen mobiele telefoon en headset ook de originele, Engelstalige versie volgen. Oordopjes zijn ook bij de kassa van Omniversum verkrijgbaar. Elk heel uur start een nieuwe film. Een tweede voorstelling op dezelfde dag kost slechts € 5,50.

Bekijk hier het actuele filmaanbod

Wist je dat

Wist je dat scholen en groepen van meer dan 20 personen ook zelf een film kunnen uitkiezen?
In de filmbibliotheek zijn talloze titels waaruit je kan kiezen. En bij elke film zit ook een gratis lespakket wat docenten kunnen downloaden.

Wist je dat Omniversum ook te huur is voor bedrijven?
De locatie is erg geschikt voor presentaties en congressen. En dat kan je altijd combineren met een film.

Nieuw: VR-experience

Heb je altijd al eens in de huid van een astronaut willen kruipen? De OmniVRsum VR-experience in Omniversum maakt die droom mogelijk! Stap aan boord van het ruimteschip, de Lynx, waar jouw copiloot zich opmaakt voor vertrek. De motoren starten, de stoel trilt en de Lynx stijgt op. Voor je het weet vlieg je hoog boven de aarde en heb je een adembenemend panorama-uitzicht. Het gevoel van gewichtloosheid is een unieke ervaring. Geniet van het uitzicht van binnen en buiten het ruimteschip voordat je terugkeert naar de werkelijkheid en de planeet aarde.

Meest recent over Omniversum

Gaaf! Deze arthousefilms kun je nu levensgroot zien in het Omniversum

Goed nieuws voor filmliefhebbers! Bij Omniversum kun je nu levensgroot genieten van allerlei arthousefilms en documentaires. Hoe gaaf is dat?