Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

New York Pizza Laan van Wateringse Veld

Better ingredients make better pizza

Vandaag 16:00 - 22:00 uur Gesloten Alle openingstijden

New York Pizza Laan van Wateringse Veld

Laan van Wateringse Veld 1443 2548 CA Den Haag
Bekijk actiesBekijk menukaart

Openingstijden

Maandag
16:00 - 22:00
Dinsdag
16:00 - 22:00
Woensdag
16:00 - 22:00
Donderdag
16:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 22:00
Zaterdag
12:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Staat bekend om

  • De lekkerste, verse pizza's binnen 30 minuten aan huis bezorgd
  • Bij New York Pizza gaan we nét dat stapje verder!
  • De smaakmaker van het Wateringse Veld!

Over New York Pizza Laan van Wateringse Veld

De lekkerste pizza bestel je bij New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.

Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen wij aan je deur bezorgen. Wij garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij ons in de keuken zou krijgen. Bestel via de app of geef ons een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, bezorgen wij jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan onze keuken bestellen. De pizza maken we binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht. Freakin’ Fresh!

Den Haag’s best

Of je nou in het Wateringse Veld, in de Bomenbuurt, of bij de Leyweg woont: overal vind je een New York Pizza bij jou in de buurt. Handig als je geen zin hebt om te koken, en (lekker makkelijk) een verrukkelijke pizza wilt bestellen! Klik hier voor de vestiging Leyweg of hier voor de vestiging op de Laan van Meerdervoort!

 

Meest recent over New York Pizza Laan van Wateringse Veld

Hiep hiep hoera! New York Pizza Wateringse Veld bestaat één jaar

In het Wateringse Veld waren ze een jaar geleden erg blij met de nieuwe ‘buur’. Bij wijze van kennismaking kon iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur gratis pizza’s ophalen. De…

Volg New York Pizza Laan van Wateringse Veld op Instagram

Naar Instagram