Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mondkapje Fashion

Hele dag open Geopend

Mondkapje Fashion

Wilhelmina van Pruisenweg 35 2595 AN Den Haag

Volg ons

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Mondkapje Fashion

De mondkapjes van mondkapjefashion.nl zijn aan de binnenkant over de gehele oppervlakte gemaakt van een filterstof die jou extra bescherming biedt. De buitenkant van de mondkapjes is gemaakt van verschillende modieuze design stoffen, ze zijn duurzaam en hebben een comfortabele pasvorm. Met onze mondkapjes ga jij modieus en veilig over straat.

Veilig

De binnenkant van de mondkapjes die gemaakt worden door mondkapjefashion, bestaat uit een dubbellaags F7 /ePM2,5 70% polypropyleen filterdoek (ISO norm ISO16890). Dit is de feitelijke werkzame filter in ons masker en vergelijkbaar met een FFP2 masker. De testresultaten van deze filterstof kun je hier lezen.

Stijlvol

De buitenkant van de mondkapjes wordt gemaakt van een design stof. De designstof bestaat uit 70% tot 100% katoen.

Duurzaam

De mondkapjes kun je op 60 graden wassen.

Comfortabel

De mondkapjes van mondkapjefashion hebben een pasvorm die goed afsluit om je gezicht en die comfortabel zit. De fit van het mondkapje is onder andere bepalend voor de mate waarin een mondkapje bescherming biedt. De testresultaten van de mondkapjes kun je hier lezen. Je bevestigt het mondkapje om je gezicht door een elastiek dat over je hoofd loopt. Elastiek dat bijvoorbeeld achter de oren wordt geplaatst gaat irriteren.

Made in Holland

De mondkapjes worden gemaakt in Nederland met materialen uit Europa,  zo wordt de filterstof gemaakt in Ierland en het elastiek in Litouwen.

 

Meest recent over Mondkapje Fashion

Hier moet je op letten als je een mondkapje koopt (en deze zijn nog modieus ook)

We moeten er vanaf 1 juni allemaal één op in het openbaar vervoer. Maar waar moet je op letten als je zo’n mondkapje koopt? Marcel Ruijken van Mondkapjefashion.nl heeft er…

Ontdek meer

Winkelen Winkelen