Mehr Transport

Mehr Transport

Lijnbaan 3a 2352 CK Leiderdorp

Volg ons

Facebook

Over Mehr Transport

Ervaren transportbedrijf

Wij zijn een modern transportbedrijf met geruime ervaring in het uitvoeren van pakketservice, palletvervoer en andere koeriersdiensten. Mehr-transport werkt al jaren voor gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Daarnaast werken wij ook voor verschillende opdrachtgevers als koeriersdienst. Een pallet of een pakket met spoed van A naar B brengen is voor ons dagelijks werk en door ons planningssysteem hebben wij binnen 30 minuten een koerier bij u voor de deur. Meer informatie hierover kunt u lezen bij pakketservice en koeriersdiensten

Jonge voertuigen en moderne communicatie

Binnen ons bedrijf werken we met meer dan 15 voertuigen van maximaal 3 jaar oud variërend tussen de 4 en 22 Kuub. We hebben dus voor ieder transport het geschikte vervoermiddel. Alle wagens zijn uitgerust met moderne communicatie- en navigatieapparatuur. Meer informatie hierover kunt u lezen bij voertuigen.

Afgesproken tarieven

Wij hanteren van te voren afgesproken tarieven, zodat u eventueel op voorhand prijsafspraken kunt maken met uw klanten. Voor vaste terugkerende ritten hanteren wij speciale tarieven die wij met u vooraf afspreken. Al onze diensten (behalve stadsritten en/of beslist de volgende dag) worden berekend via een routeplanner zodat u geen kilometer teveel betaalt.
Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kunt contact opnemen of een e-mail sturen via het contactformulier.

De kwaliteit van Mehr-Transport vindt u terug in:

• Betrouwbaarheid van onze dienstverlening

• Ruime ervaring in het aanbieden van pakketservicediensten
• Zorgvuldige afhandeling van uw opdracht
• De representativiteit van onze chauffeurs
• Ons uitgebreide en betrouwbare wagenpark
• De professionele uitstraling naar uw en onze klanten
• Flexibiliteit
• Continuïteit
• Advisering van routes en mogelijkheden

Meest recent over

Mehrdad kent de weg naar geluk: ‘Ik heb de leukste baan van Den Haag’

Mehrdad kent de weg naar geluk: ‘Ik heb de leukste...

Volledige vrijheid, zelf je pauze bepalen en de hele dag leuke mensen ontmoeten. Het is een kleine greep uit een dag van Mehrdad. Als chauffeur en eigenaar van Mehr Transport is geen…