Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meesterbakker Roodenrijs

Staat bekend om

  • Familiebedrijf waar (sinds 1885!) met liefde brood en banket gebakken wordt
  • Is enthousiast in het uitvoeren van nieuwe ideeën en initiatieven
  • Steeds op onderzoek naar de meest duurzame oplossingen

Over Meesterbakker Roodenrijs

Meesterbakker Roodenrijs ken je vast wel want je vindt wel 19 winkels in de regio Haaglanden – Westland!

Familiebedrijf

Meesterbakker Roodenrijs is sinds 1885 een bakkerij die met liefde en passie brood- en banketproducten maakt. Een familiebedrijf, waar vanaf het begin af aan hard gewerkt wordt, met inzet en plezier. De bakkers bakken elke nacht vers brood, broodjes, gebakjes en koekjes in de bakkerij in Rijswijk. Daarna wordt in de winkels in Den Haag, Westland en Maassluis gelegd; soms wordt het nog afgebakken, gesneden of verpakt. En met een glimlach voor jou klaargelegd.

Wat gebeurt er met het brood wat overblijft?

De bakkers spelen in op de laatste trends, maar zullen nooit het ambacht uit het oog verliezen. Er is oog voor de samenleving en het milieu. Ons “oude” brood gebruiken we zelf opnieuw in de bakkerij als paneermeel voor de saucijzenbroodjes of we verwerken het tot knapperige toastjes. Ook gaat er een gedeelte naar de Voedselbank, naar de kinderboerderij of wordt het via de app Too Good To Go verkocht. We gooien niets weg, wat dan nog over is gaat naar de varkensboer. Zo wordt het toch nog goed gebruikt.

Sponsoring

We helpen scholen bij het lesprogramma over brood en de bakker en soms geven we een rondleiding door de bakkerij. Daarnaast zijn we erg actief op het gebied van sponsoringsactiviteiten en dragen we goede doelen een warm hart toe.

Hofleverancier

Met trots draagt de bakkerij sinds 2010 het predicaat: “Bij Koninklijk Besluit Hofleverancier”. Deze eretitel is alleen weggelegd voor familiebedrijven die meer dan 100 jaar bestaan en een uitstekende staat van dienst hebben. Het is een compliment van het Koninklijk Huis.

Meest recent over Meesterbakker Roodenrijs

Tip: de oliebollen van deze Haagse bakker zijn met goud bekroond

Het is weer tijd voor oliebollen! En je wilt natuurlijk de beste oliebollen meenemen naar je familie en vrienden. Benieuwd waar je die moet halen dit jaar? Wij helpen je…

Ontdek meer

Bakkers Bakkers

Aanbiedingen van Meesterbakker Roodenrijs

Koolhydraatarm brood met korting

Meesterbakker Roodenrijs

Geldig t/m 2 jun 2020

Geldig t/m 2 juni 2020

Volg Meesterbakker Roodenrijs op Instagram

Naar Instagram