Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

MaMa Kelly

MaMa Kelly

Saturnusstraat 100 2516 AH Den Haag

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-) Luxe (meer dan 25,-)

Over MaMa Kelly

DIT WEEKEND (9 april t/m 13 april) organiseert Mama Kelly een Drive Thru aan de Saturnusstraat 100! Gasten kunnen met de auto  gerechten bestellen en direct meenemen. De Drive Thru is open van 17.00 tot 20.00 uur.

 

 

In 2015 opende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek in Den Haag. De hoge plafonds, originele ketels en andere verwijzingen naar de historie van het pand maken MaMa Kelly tot een zeer uitdagende plek waar je niet raakt uitgekeken. En uitgegeten.

Rauwe looks & industrieel karakter

We houden wel van een beetje contrast. Zo verbinden we oude details met nieuwe elementen en is onze keuken toegankelijk en toch onderscheidend. MaMa’s rauwe looks en haar industriele karakter blenden bovendien mooi met de sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen. En vooral dat laatste vinden we ontzettend belangrijk.

Expect the unexpected

Want bij MaMa Kelly draait alles om beleving. We kunnen je daar heel veel over vertellen, maar – je voelt ‘m al – kom het toch vooral zelf ervaren. Expect the unexpected. Want zeg nou zelf hoe vaak heb je op een industrieterrein aan de rand van Den Haag nou eigenlijk je vork in een halve kip of kreeft gezet?

Meest recent over MaMa Kelly

Tip: dit feestje is altijd stijf uitverkocht met kerst

MaMa Kelly mag inmiddels van een hele fijne traditie gaan spreken, want ook dit jaar staat kerstavond bij MaMa Kelly in het teken van Klup Kelly. Eén van de leukste…