Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Madurodam

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Madurodam

George Maduroplein 1 2584 RZ Den Haag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00

Over Madurodam

In Madurodam ontdek je deze zomer op welke manier we in Nederland omgaan met water. Maak je op voor een zomer lang spetterende waterpret!

Wat is er te doen in Madurodam?

Madurodam is een stad vol miniaturen, doe-dingen en indoorattracties. Speel één van de spellen, of ga samen naar een van de familieattracties en beleef de grote verhalen van Nederland op werkelijke grootte. Zo vaar je in Nieuw Amsterdam naar het New York in de 17e eeuw en ontdek je alles over de Nederlandse roots van deze wereld stad. Ook leuk voor volwassenen! Zin in wat anders? Dan kan je ook lekker buiten ravotten in de twee speeltuinen of smullen van een ijsje of frietjes met uitzicht op heel Nederland!

Dakota-vliegtuig

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman.

Dit weet jij nog niet van Madurodam

Madurodam is in 1952 opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro en als fondsenwerver voor goede doelen. Sinds de oprichting doneerde Madurodam inmiddels bijna 34 miljoen aan goede doelen die kinderen helpen zelfvertrouwen, empathie en een beetje heldenmoed te ontwikkelen.

Meest recent over Madurodam

Madurodam oktober 2020

Op avontuur door Nederland zonder ver te hoeven reizen: hier in Den Haag kan het

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje tijdens de herfstvakantie, maar blijf je graag dichtbij huis? Er is een plek waar je een ontdekkingsreis door Nederland te maken, zonder…

Agendapunten van Madurodam

The Hague Fashion Week

The Student Hotel

Start: 25 sep 2020

Volg Madurodam op Instagram