Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lasas en Loekov

Vernieuwende interieurwinkel

Vandaag 12:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Lasas en Loekov

Grote Marktstraat 16A 2511 BJ Den Haag
Maak afspraakContact opnemen

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Staat bekend om

  • Klantvriendelijkheid
  • Unieke stijl
  • Stylingadvies

Over Lasas en Loekov

Op de Grote Marktstraat in Den Haag vind je Lasas & Loekov. Niet zomaar een interieurwinkel, maar uniek in de bijzondere combinatie van producten, styling, kunst en product- en interieurontwerp. Door het stilistisch samenbrengen van heel verschillende stijlen creëren ze interieurs met spanning, schoonheid én een tikkeltje imperfectie.

Lasas & Loekov, wat een bijzondere naam! Waar komt de naam vandaan?
Saskia (Lasas) en Loek (Loekov), zus en broer, zijn Lasas & Loekov in 2014 gestart. Een interieurwinkel midden in het centrum van Den Haag, een bijzondere plek, waar een bijzondere naam bij hoorde.
De naam bestaat uit 2 delen, Lasas uit het Frans, wat staat voor elegantie en verfijning en Loekov uit het Russisch, wat staat voor stoer. Twee uiterste stijlen die gecombineerd worden binnen onze winkel.

Inmiddels is het team verder gegroeid en werken zij samen aan het creëren van een bijzondere ervaring voor de klanten in de winkel. Daarin zijn zij dus ook niet bang om de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is. Juist om die schoonheid en spanning te vinden.

Benieuwd? Kom zelf eens een kijkje nemen bij Lasas & Loekov!

Meest recent over Lasas en Loekov

De favorieten van Lizette: visje happen en bakkie doen

Vanaf 11 november gaat Joyce met haar welverdiende zwangerschapsverlof. Omdat jullie haar natuurlijk ontzettend gaan missen, hoopt Lizette Bremer dat gapende gat te kunnen vullen. Daarom noemt ze alvast haar…

Volg Lasas en Loekov op Instagram

Naar Instagram