Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Korzo Theater

Korzo Theater

Prinsestraat 42 2513 CE Den Haag
Naar websiteBekijk programma

Volg ons

Facebook

Openingstijden

De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur of tot aanvang voorstelling en op zondag vanaf 2 uur voor aanvang.

De bar is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur of tot na de laatste voorstelling. Op zondag is de bar geopend vanaf twee uur voor aanvang.

 

Over Korzo Theater

Korzo theater

Middenin de gezellige Prinsestraat vind je het Korzo theater. Het theater staat bekend als avontuurlijk dans-, muziek- én circuspodium waar je altijd de nieuwste talenten ontdekt. Ook voor bijzondere theatervormen en spannende dans- en muziekfestivals ben je bij Korzo aan het juiste adres. In de bar kun je bovendien artiesten van over de hele wereld ontmoeten. Natuurlijk onder het genot van een lekker biertje, biologisch sapje of goed glas wijn.

Korzo Festivals

Van modern tot urban tot Indiase dans: Korzo is naast een theater één van de meest toonaangevende danshuizen  van Nederland. Ontdek de nieuwste generatie makers tijdens het premièrefestival CaDance, Haagse makers bij Here we live and now en internationale dans van het hoogste niveau tijdens het India Dans Festival. Ook mag je de dynamische muziekavonden die Korzo samen met Rewire organiseert niet missen!

Jong Korzo

Tips nodig voor een voorstelling? Of wil je zelf dansen? Op de website van Jong Korzo staan de highlights van het programma en vind je informatie over de diverse projecten die Korzo voor studenten en jongeren organiseert. Zo kun je bij Crosstown een danstraject volgen en krijg je tijdens de Monday Movement Class les van professionele choreografen.

Aantrekkelijke prijzen

Het Korzo theater hanteert scherpe tarieven. Voor studenten en kinderen/jongeren onder de 27 jaar geldt een vast tarief van €9,-, Ooievaarspashouders kunnen met 50% korting tickets kopen en de UITpas geeft recht op €1,50 korting . Online bestelde tickets zijn bovendien €2,- voordeliger en er worden geen administratiekosten gerekend.

Meest recent over Korzo Theater

Kijktip: in deze video zie je Beelden aan Zee van een héél andere kant

Soms kom je een filmpje tegen waarvan je zowel zen als vrolijk wordt. De video van kunstproject HYBRID bijvoorbeeld. Je ziet zon, zee, dans én de hele tentoonstelling Mensbeeld-Mensbeest van…

Ontdek meer

Theaters Theaters