Intro

Brengt mensen en werk bij elkaar

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Staffing binnen Infra, Verkeer, Horeca, Techniek, Bouw, SROI
  • Payrolling en Outsourcing
  • Werkcafé en trainingsruimtes

Over Intro

Wat in 1988 begon als een traditioneel uitzendbureau is onder leiding van Serge Soyer – die het bedrijf twintig jaar geleden van zijn vader Fred Soyer overnam – uitgegroeid tot één van de grootste uitzend-payroll bureaus van Den Haag en omstreken. Team Intro brengt mensen en werk bij elkaar.

Intro staat voor samenwerken, verbinden en ontzorgen. Wij kunnen je helpen op het gebied van staffing, payrolling en outsorcing en hebben veel ervaring binnen de branches: Infra, Verkeer, Horeca, Techniek, Bouw, SROI. We proberen zoveel mogelijk mee te denken en waar mogelijk ook bij te dragen aan de doelstellingen van onze klanten en werkzoekenden. We zijn altijd nieuwsgierig naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

En omdat het pand aan de Dr. Lelykade zo gaaf is en zo veel mogelijkheden biedt, wil Intro ook haar deuren openen voor flexwerkers die een fijne plek zoeken met zalige koffie. Hier kun je op werkdagen van acht tot zes aan de slag en natuurlijk serveren we ontbijt, lunch en ook een borrel. Onze gastvrouw zorgt een beetje voor je, je spreekt ondertussen ook andere ondernemers en we hebben aan de meeste randvoorwaarden gedacht: WiFi, oplaadpunten, printen. Gewoon lekker werken dus. Je vindt Team Intro aan de 2e Binnenhaven in Scheveningen, ook wel bekend als dé plek met het mooiste uitzicht van Den Haag.

Intro doet alles ook net even anders dan een gemiddeld uitzendbureau. De sfeer is open en de drempel is laag. Het interieur zegt eigenlijk alles over de sfeer binnen het bedrijf: Stoer maar gezellig, het gevoel van thuiszijn met de perfecte balans tussen vintage en hip.

Meest recent over

Op de fiets naar het werk! 5 x Haagse vacatures

Op de fiets naar het werk! 5 x Haagse vacatures

Hoe fijn is het als je elke dag met de fiets naar het werk kunt? Heerlijk toch! Wij hebben vijf Haagse vacatures voor je opgesnord zodat je lekker kunt werken…

Vacatures van Intro

Volg Intro op Instagram

Naar Instagram