Angie’s Kitchen

Geniet van één van de 40 speciaalbieren in de mooiste (en grootste) stadstuin van Den Haag!

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Angie’s Kitchen

Noordeinde 148 2514 GP Den Haag
Reserveer nuBekijk menukaart

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 22:00
Woensdag
11:00 - 22:00
Donderdag
11:00 - 22:00
Vrijdag
11:00 - 22:00
Zaterdag
11:00 - 22:00
Zondag
11:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Prachtige stadstuin: kom romantisch dineren of gezellig borrelen onder de druivenranken
  • Geniet van dagverse, huisgemaakte gerechten voor een vriendelijke prijs
  • De leukste locatie voor grote gezelschappen: bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen vier je hier!

Over Angie’s Kitchen

Populaire lunch en diner spot op het Noordeinde

Restaurant Angie’s Kitchen in Den Haag is gevestigd in een monumentaal pand aan de bekende winkelstraat ‘Het Noordeinde’. Knusse tafeltjes, gezellige banken, heerlijke kussens en onze vriendelijke bediening die er voor zorgt dat je je meteen thuis voelt. Of je nou heerlijk uit eten wilt, komt voor een uitgebreide lunch of alleen voor een kop koffie, bij Angie’s Kitchen zit je goed.

Genieten van de prachtige stadstuin

Achter Angie’s Kitchen grenzend aan de paleistuinen met uitzicht op de koninklijke stallen vind je onze unieke stadstuin. Met 148 merendeels zonnige zitplaatsen biedt onze tuin vele mogelijkheden, zo kun je je bij mooi weer verplaatsen van ons restaurant naar de tuin.

Leukste afterwork borrel

Zoek je een locatie om gezellig te borrelen met collega’s of vrienden? Say no more. Bij Angie’s Kitchen houden ze graag een plekje vrij voor je in de prachtige stadstuin. Bestel een lekker wijntje en de vriendenplank en voel alle stress zo wegstromen. Wil je meer? Ga dan voor de high-wine of de high-beer. Ze hebben wel 40 speciaalbieren op de kaart 😉

Ideale locatie voor partijen en evenementen

Angie’s Kitchen is binnen groot en ruim en in de zomermaanden biedt onze tuin met 200 zitplaatsen volop mogelijkheden. Met zijn sfeervolle interieur van natuurlijke materialen heeft Angie’s Kitchen een tijdloze en authentieke uitstraling.

Trouwlocatie

Je gaat trouwen! Het enige wat nog ontbreekt is een prachtige locatie in het centrum van Den Haag, wij bieden een prachtige sfeervolle locatie met een verborgen tuin waar wel 250 personen in passen. De dag waarop je het JA-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen is één van de meest bijzondere dagen uit een mensenleven. Angie’s kitchen is dé trouwlocatie wanneer je op zoek bent naar sfeer, intimiteit en gezelligheid .

 

Meest recent over Angie’s Kitchen

Tip: deze stadstuin is het best bewaarde geheim van het Noordeinde

Tip: deze stadstuin is het best bewaarde geheim va...

Vanaf de entree van Angie’s Kitchen verwacht je het niet, maar helemaal achterin de gezellige zaak zit een deur naar de verborgen terrastuin. De medewerkers van Angie’s Kitchen horen het…

Volg Angie’s Kitchen op Instagram

Naar Instagram