Fast & Furious Scootershop

Nu gesloten

Naar alle Openingstijden
Foto: Fast & the Furious

Fast & Furious Scootershop

Koperweg 21, Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Fast & Furious Scootershop

In 2005 is Fast & Furious opgericht door Derck en Jack Walker. Vrijwel iedere organisatie begint klein. Fast and Furious heeft vijf jaar lang het straatbeeld in het centrum van Alphen aan den Rijn bepaald totdat de aanvragen en scooterverkoop explodeerden. Sindsdien is Fast Furious uitgegroeid tot dé grootste online scooter winkel van Nederland (website: https://www.fastfuriousscooters.nl/). Je vindt hier alle prominente merken, zoals onder meer Vespa, Yamaha, Kymco en Renault. Maar ook de Chinese merken die de laatste jaren in opkomst zijn en een uitmuntende prijs kwaliteit verhouding kennen. Merken die wij niet aanbieden, zijn merken waar wij niet achter staan. Naast de scherpste prijs willen we alleen kwaliteit scooters aanbieden. Maar we bieden veel meer dan scooters alleen, in principe alle varianten twee-, drie- en vierwielers (doch geen auto’s). Denk aan o.a. (elektrische) scooters, schakelbrommer, scootmobiel, brommobiel, e-step, e-bike en meer.

Wat Fast Furious Scooters verder uniek maakt is dat iedere scooter en scootmobiel gepersonaliseerd kan worden. In een handomdraai kun je online via het formulier bepaalde accessoires en extra’s aanvragen. Die worden vervolgens kosteloos gemonteerd. Je kunt denken aan bijv. een voor- of achterdrager, windscherm, high tech richtingaanwijzers (zoals die van Audi voertuigen). Esthetisch gezien kan de gehele scooter of specifiek de velgen in een andere kleur gespoten worden. Aangezien wij een vakkundig team aan specialisten hebben rondlopen, hebben wij ook een aantal Piaggio Zip en Vespa Sprint modellen in ons assortiment zitten welke al deels gecustomized zijn. Wij hebben vooraf gekeken welke combinaties er mooi uitspringen, en wat de scooters nog exclusiever maakt. Deze modellen vind je terug wanneer je kijkt bij de Vespa Sprint custom of bij de Piaggio Zip SP custom secties op de website.

De (custom) scooter kun je je vervolgens afhalen op een service punt naar wens. Deze is dan reeds al vakkundig rijklaar gemaakt, en dus klaar om te gaan. Fast Furious Scooters kent 10 RDW erkende service filialen verspreid over heel Nederland, van Rijswijk tot aan Alkmaar en Slagharen. Al is het ook mogelijk om de voertuig in kwestie middels verzekerd transport bij je thuis te laten bezorgen (kosten hiervoor bedragen 49,95 Euro).

Een thema dat met de dag belangrijker wordt in mobiliteit is natuurlijk elektrisch gaan. Fast Furious Scooters is hierop voorbereid en zet hier meer en meer op in. Je vindt hier een van de grootste assortimenten aan elektrische voertuigen van een elektrische fiets, tot e-scooter en zelfs de e-step.

Velen willen al overgaan op elektrisch, maar hikken nog enigszins tegen de prijs op. Fast Furious Scooters heeft de scherpste prijzen op elektrische voertuigen. Fast Furious heeft elektrisch rijden voor een breder publiek toegankelijk gemaakt dankzij de gunstige betaalopties. Zo kan men voor slechts een paar tientjes per maand al een gloednieuwe elektrische scooter, scootmobiel of een van de andere voertuigen rijden, dankzij de lease plannen die we aanbieden. Je bent meteen de eigenaar en afbetalen kan in 12 tot 72 maanden (middels Santander). Een andere optie is betalen in 3 termijnen met IN3 (zonder rente/BKR check).

Fast Furious Scooters is een echte one stop shop. Je kunt hier ook terecht voor service, reparaties en onderhoud. En ook met scooter verzekeringen kunnen we je helpen.

Wil je liever eerst de scooter die je op het oog hebt in levende lijve aanschouwen en een proefritje maken? Neem contact op om te informeren of we dit specifieke model op het moment klaar hebben staan in de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Zo ja, kom dan eens langs in een van onze service filialen. Onder genot van een bakje koffie kunnen we je tevens van advies voorzien. Ons doel is nimmer om je het duurste model ‘aan te smeren’. Maar om goed te luisteren naar jouw wensen en een gedegen advies te kunnen geven welke optie het beste daar bij zou passen zodat je jaren plezier hebt aan je nieuwe voertuig.

Voor scooter enthousiastelingen die handig zijn en zelf in de weer willen met sleutelen aan de scooter is er tevens van dezelfde oprichters als Fast Furious: https://www.scooteronderdelenshop.com/. Hier kun je voor de scherpste prijzen losse onderdelen en ook accessoires bestellen. Met veel van dezelfde gunstige voorwaarden die je gewend bent van Fast Furious waaronder betalen in 3 termijnen middels IN3. Tevens zijn er geen verzendkosten vanaf 100 Euro bestelwaarde, en achteraf betalen is mogelijk (Afterpay).

Openingstijden afhaalpunt Den Haag/Rijswijk

Adres: Lindelaan 95, 2282 EP Rijswijk

E-mail: [email protected]

Openingstijden afhaalpunt Den Haag/Rijswijk:

  • Zondag – Gesloten
  • Maandag – Gesloten
  • Dinsdag – 9:00 – 18:00
  • Woensdag – 9:00 – 18:00
  • Donderdag – 9:00 – 18:00
  • Vrijdag – 9:00 – 18:00
  • Zaterdag – 9:00 – 16:00

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bekijk meer

Ontdek meer van Den Haag