Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag

Riviervismarkt 5 2513 AM Den Haag

Over Duurzaam Den Haag

Dit is onze droom

Een stad met een nieuwe, circulaire economie, waar de lucht schoon is, de omgeving groen, alle energie duurzaam wordt opgewekt, afval tot een minimum is beperkt en een stevige regenbui niet direct tot wateroverlast leidt. Een hofstad zonder aardgas en zonder elektriciteit uit fossiele, vervuilende brandstoffen. Een duurzame stad waar het goed leven is voor alle Hagenaars en waarin iedereen in Den Haag als vanzelfsprekend doet wat hij kan op het gebied van ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Den Haag als heerlijke stad om te leven, ook voor toekomstige generaties, waar steeds meer mensen graag voor in beweging willen komen.

Hier geloven wij in

Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn achter de duurzame beweging in de stad. Niet de overheid, of wet-en regelgeving, of grote bedrijven, of ‘de markt’, maar mensen: mensen die zichzelf de vraag stellen: wat kan ik doen in mijn leven, in mijn werk, vanuit mijn rol in de samenleving om deze verandering mee vorm te helpen geven? Dat is Haagse Krach!

Onze missie

Wij stimuleren en ondersteunen de Haagse krach beweging van mensen in Den Haag die duurzaam (willen) doen! Duurzaam Den Haag, jouw partner in duurzaam doen.

Meest recent over Duurzaam Den Haag

Door deze Haagse challenge ga je milieuvriendelijker leven én win je toffe prijzen

Een beter milieu begint bij jezelf zeggen ze. Maar hoe kom je erachter hoe aardig je zelf voor de planeet bent? Simpel: doe mee aan de Dertig Dagen-uitdaging van Duurzaam…