Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Vastloopcoach

Volg ons

Openingstijden

Op afspraak

Staat bekend om

  • Wandelcoaching

Over De Vastloopcoach

Life & Wandelcoaching voor iedereen die makkelijker keuzes wil maken en de regie over het eigen leven weer terug in handen wil nemen.

Mijn naam is Nadine Lucas. Ik ben een doelgerichte life & wandelcoach. Ik richt mij op iedereen (jong en oud, man en vrouw) die wil ontdekken hoe hij/zij beter tot zijn/haar recht kan komen in zijn/haar alledaagse leven.

Als coach ben ik open en toch kritisch, creatief en intuïtief. De basis van mijn begeleiding ligt in het aandachtig luisteren en aanvoelen, wat jij nodig hebt en hier al wandelend en/of online mee aan de slag te gaan. Hierbij gebruik ik vooral elementen die we onderweg tegen komen in de natuur en ook specifieke modellen/technieken. Door de combinatie van wandelen in de natuur, het formuleren van jouw doelstellingen en mijn expertise en ervaringen, komen we samen op een prettige efficiënte manier tot duurzame resultaten.
Je zult meer inzicht krijgen in de positieve en belemmerende gedragspatronen van jezelf. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. Ik luister zonder oordeel, houd je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee.

Een paar coachingsessies kunnen al een groot verschil maken.
Meer zelfvertrouwen, meer (interne) rust en ontspanning, meer energie en meer daadkracht.

Het is fijn om in een vertrouwde, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is. Gemiddeld genomen komen mensen 5 tot 10 sessies bij mij. Dit is afhankelijk van jouw vraag en behoefte, dit stemmen we altijd samen af.

De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer gelukkig wordt en de regie in eigen handen neemt.

 

Meest recent over De Vastloopcoach

Zit je vast? Nadine helpt je al wandelend uit de put: ‘We gaan geen bomen knuffelen ofzo’

Ken je dat gevoel, dat je ‘geleefd’ wordt? De regie over je leven of carrière kwijt bent, en niet meer weet wat voor jóu belangrijk is? Kortom, dat je vastloopt?…

Ontdek meer

Coaches Coaches