Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Bakfiets Gym

Buiten gewoon fit

Vandaag 06:30 - 21:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
06:30 - 21:00
Dinsdag
06:30 - 20:30
Woensdag
06:30 - 20:30
Donderdag
06:30 - 21:00
Vrijdag
06:30 - 09:30
Zaterdag
08:30 - 11:30
Zondag
09:00 - 12:00

Bekijk het lesrooster voor de actuele lestijden!

Staat bekend om

  • Buiten trainen op bijzondere locaties
  • Op maat gemaakte trainingsschema's, uitgevoerd in groepsverband
  • Dé stok achter de deur: we doen dit samen met jou!

Over De Bakfiets Gym

Wil je een keer wat anders dan die onhygiënische en bezwete indoorgyms? Voel jij je wel eens aan je lot overgelaten in de sportschooljungle? Geen zin in meerjarige contracten? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je!

De Bakfiets Gym

Sporten op de leukste locaties, in kleine groepen en met trainers die weten wie je bent en wat je nodig hebt. Ze kennen je zelfs zo goed dat ze je bellen als je niet komt. Je hebt ook nog een stok achter de deur dus! Daarbij is het gewoon super lekker om de frisse wind in je gezicht te voelen terwijl je aan het trainen bent.

Professionele begeleiding

Bij De Bakfiets Gym werken alleen maar gecertificeerde trainers dus je weet dat je in goede handen bent. Daarbij werken ze met alle professionele apparaten en gewichten. De groepslessen zijn elke keer anders waardoor je elke week of elke dag (wat je trainingsschema ook is) opnieuw wordt uitgedaagd.

Probeer het gratis 

Weet je dat als je bij De Bakfiets Gym gaat trainen, je ook nog een op maat gemaakt trainingsschema krijgt? Neem alvast een kijkje op het lesrooster. Of probeer het uit door middel een gratis proefles!

Meest recent over De Bakfiets Gym

Goede voornemens voor de perfecte body? Train 3 maanden met De Bakfiets Gym

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent byebye voor die overtollige kilo’s. Helaas is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De Bakfiets Gym heeft de oplossing: een kickstart van…

Volg De Bakfiets Gym op Instagram

Naar Instagram