Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Caesar – Fitness + Spa Resort

Vandaag 09:00 - 22:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Caesar – Fitness + Spa Resort

Mauritskade 10 2514 HC Den Haag

Openingstijden

Maandag
07:00 - 23:00
Dinsdag
07:00 - 23:00
Woensdag
07:00 - 23:00
Donderdag
07:00 - 23:00
Vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00

Over Caesar – Fitness + Spa Resort

Caesar brengt je in balans!

Een fitness en spa complex in het voormalige Mauritskadebad. Midden in het centrum van de Hofstad is Caesar fitness + Spa Resort gevestigd, een pand waarin bijzonder veel faciliteiten zijn ondergebracht. Denk aan fitness, groepslessen, yoga, verschillende sauna’s, hamam en beautybehandelingen. Met maar liefst 5000 vierkante meter aan fitness en spa resort is alles mogelijk.

Caesar fitness + Spa Resort heeft twee eetgelegenheden: een restaurant voor leden en gasten die voor één dag komen en een vrij toegankelijke lunchroom waar ontbijt, lunch en high tea geserveerd worden. De lunchroom is ook af te huren voor recepties, diners of zakenuitjes. Dit is inclusief zonnig terras en een mooie locatie aan het water. Door te combineren met een speciaal samengesteld arrangement is een zakelijke bijeenkomst compleet. Zo kan het desbetreffende kantoor deelnemen aan diverse workshops, gezamenlijke lessen of beautybehandelingen en na afloop een drankje en een hapje eten in het restaurant.

De ruime openingstijden zorgen ervoor dat er buiten werktijd genoeg mogelijkheid en ruimte is voor fitness en gebruik van spafaciliteiten.

Met één abonnement zijn alle voorzieningen beschikbaar. Extra diensten als massages of een personal trainer worden wel apart afgerekend. En ten behoeve van het gemak zijn alle diensten online te boeken.

Voor de zakenman- of vrouw is Caesar Fitness & Spa Resort de ideale uitvalsbasis. Het biedt een totaalconcept op één centrale locatie, een luxe ambiance en zorgt voor complete ontspanning voor of na de werkdag. Daarnaast is het voor deze doelgroep extra aantrekkelijk lid te worden middels bedrijfslidmaatschappen. De locatie midden in het centrum van Den Haag is perfect gelegen, dicht bij bedrijven en makkelijk te bereiken. De meer dan 180 parkeerplekken onder het complex voorzien in parkeergemak.

 

Meest recent over Caesar – Fitness + Spa Resort

Toe aan een break? Dit fitness en spa resort midden in Den Haag voelt als vakantie

Het prachtige pand van Caesar Fitness + Spa Resort, aan de Mauritskade in Den Haag, kennen we allemaal. Maar wat weinigen weten is dat de binnenkant bijna nog mooier en…