Beddenspecialist Bonnet Slapen

Dé beddenspecialist in de Haagse regio

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Beddenspecialist Bonnet Slapen

Vlierboomstraat 437 2564 JD Den Haag
Contact opnemenReserveer nu

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Analyseer je slaapgedrag met Slaap ID
  • Maatwerk bedden
  • Advies van beddenspecialisten

Over Beddenspecialist Bonnet Slapen

Over Beddenspecialist Bonnet Slapen

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om u een optimale nachtrust te kunnen bieden.
Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie u bent, wat uw behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist Bonnet Slapen sinds een aantal jaren iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in uw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden u hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

SLAAPID AANVRAGEN

Wij bekijken bij u thuis uw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het u uitkomt. Bent u niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij u thuis om u een passend advies te geven of uw huidige slaapsituatie te bekijken.
Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen uw oude matrassen retour en bieden u de beste garanties.

Wilt u ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Vlierboomstraat 437 te Den Haag, waar u gratis voor de deur kunt parkeren.

Graag tot ziens,
Raymond, Karst en Renée

Meest recent over

Meten=weten: met de SlaapID los je eindelijk al je slaapproblemen op

Meten=weten: met de SlaapID los je eindelijk al je...

Leuk hoor, even proefliggen in de winkel. Maar in je dagelijkse kloffie op klaarlichte dag in een winkelbed stappen, heeft bar weinig te maken met je slaapgewoonten. Daarom heeft de…

Ontdek meer

Speciaalzaken Speciaalzaken