Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het nieuwe afslanken (zonder iets te doen) met Body-line.nu: werkt het echt?

Aangeboden door Body-line.nu Den Haag 13 september 2019

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar binnen moet werken. En, dat terwijl je er óók nog eens heel relaxed bijligt en een apparaat het werk laat doen. Te mooi om waar te zijn? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Werkt het écht? Hoe ziet het resultaat er uit? Het zijn veel gestelde vragen bij afslankstudio Body-line.nu En dat is niet gek, want daar zijn we nuchtere Nederlanders voor. We beantwoorden deze vragen met Tanya van Body-line.nu Den Haag.

Een behandeling staat gelijk aan een paar uur sporten

Beeld: Pexels

Goed, het allereerste dat je wilt weten over de methode van Body-line.nu is natuurlijk: hóe dan? Korte uitleg: wie vet kwijt wil, wordt aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat je vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. Een behandeling aan het apparaat staat gelijk aan een aantal uur sporten. Met het verschil dat je er ontspannen bij ligt. Klanten volgen een programma en komen meerdere keren terug.

 (Hoe) werkt het nou echt?

En of het écht werkt? Dat vroeg Tanya zich ook af, toen ze van de methode hoorde. Met een gezond-kritische houding, heeft ze zelf alle behandelingen ondergaan. Nu weet ze als geen ander dat het apparaat écht uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen: “De behandelingen hebben bij iedereen resultaat. Bij de meeste mensen is dat al na een aantal bezoeken te zien. Klanten gaan altijd blij en tevreden de deur uit.”

Voor wie is de behandeling?

Beeld: Pixabay

Misschien verwacht je dat alleen mensen met ernstig overgewicht kiezen voor Body-line.nu, maar de klantenkring van Tanya is veel diverser dan dat. Tanya: “Ik krijg mensen over de vloer die echt willen afvallen, maar ook mensen die hun buik net wat strakker willen hebben of van hun cellulitis af willen komen. En ik heb ook klanten die niet kunnen sporten doordat ze bijvoorbeeld fibromyalgie (een reumatische aandoening, red.) hebben en veel baat hebben bij spieropbouw. Ik heb dus echt heel uiteenlopende klanten – mannen, vrouwen, jong en oud – met allerlei verschillende problemen waarvoor deze methode een uitkomst biedt.”

Moet je ook op dieet of sporten?

Beeld: Pixabay

Natuurlijk is het altijd goed om voldoende te bewegen en te letten op wat je eet, vindt Tanya. Haar klanten krijgen altijd voedingstips mee. Maar het is niet zo dat je een strikt dieet moet volgen of je vijf keer in de sportschool moet staan, wil je resultaat zien.

Wat voor soort bedrijf is Body-line.nu?

Beeld: Body-line.nu

Als je de ruimte van Body-line.nu binnenstapt, valt het je meteen op: dit is een nette en professionele studio, waar je op een warme manier welkom wordt geheten. Tanya weet ontzettend veel over haar vak en stelt je binnen no-time gerust.

Kennismaken

Wil je kennismaken met Body-line.nu? Goed nieuws, want indebuurt-lezers krijgen een leuke korting. Voor een proefbehandeling betaal je nu €39,- in plaats van €69,-

Afslank proefbehandeling nu met korting voor € 39

Wil jij graag afslanken maar wil diëten niet lukken? Bij Body-Line.nu kun je afslanken zonder jouw l...

Meer over Body-line.nu Den Haag ontdekken?

Body-line.nu Den Haag beauty en wellness

Vandaag gesloten

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.