De dames van deze sportschool houden hun goede voornemens wél vol

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 21 februari 2019
We kennen het allemaal: we starten met frisse moed aan goede voornemens en voor je het weet ben je alweer vergeten wat je überhaupt verzonnen had. Miranda van bbb Health Boutique heeft de oplossing: ”We helpen onze leden met het inplannen van sport- en ontspanningsmomenten.”

bbb Health Boutique ken je misschien van de hotcabine of de goede reviews. Wat je misschien niet weet is dat je bij deze sportschool niet alleen getraind wordt maar ook gecoacht. En zo krijg je, onder begeleiding, dus een betere grip op je goede voornemens.

Plannen

Wat is dan de sleutel tot een gezond leven? ”Plannen. Zo makkelijk kan het zijn. Voorkom dat je ’s avonds te moe bent om te gaan sporten door overdag genoeg rustmomenten in te plannen. Je ‘to do list’ is misschien een never-ending story. Plan bewust quality time in met je gezin, vrienden en familie. Hierdoor laad je je accu weer op en kun je er later weer beter tegen aan.”

Je kunt zelfs je kindje meenemen naar bbb Health Boutique

Gezond eten

”Goede voornemens beginnen met goede boodschappen. Beschrijf de gerechten die je wilt maken in je agenda, zodat je er niet last minute over na hoeft te denken. Maak het jezelf makkelijk door de juiste spullen in huis te halen, zodat het gemakkelijk is om gezond te koken.” Klinkt te doen toch?

Afspraken nakomen

Het is eigenlijk heel logisch: als je het overdag wat rustiger aan doet heb je óók na je werk nog puf om te sporten. ”De sport- en rustmomenten zet je in je agenda. Die afspraken met jezelf wil je wel nakomen.” En mocht het niet lukken, dan staan de dames van bbb Health Boutique klaar om je te helpen.

Doe mee met de fijne yoga-lessen van bbb Health Boutique

Open boutique week

Hoe fijn is dit: een sportschool die je oprecht helpt om je doelstellingen te behalen! Zowel op het gebied van sporten als op het gebied van voeding en lifestyle. Of je nu fitter wil worden, af wil vallen, of meer ontspanning zoekt, bij bbb helpen ze je graag verder. Helemaal leuk: van 4 tot 10 maart is de open boutique week. Dat betekent dat je gratis langs kunt komen om de sfeer te proeven. Als je je gelijk inschrijft krijg je wel €50 euro korting op je eerste maand!

Lees óók:

Welk type vrouw ben jij? Ontdek het body, food en mind-programma dat bij jou past!

Dikke kans dat jij al 234 keer bent begonnen met sporten, maar er nog steeds geen grammetje vanaf is...
Miranda, eigenaresse van BBB Health Boutique

Miranda van bbb Health Boutique: ‘Blij zijn met jezelf is meer dan alleen een mooi lijf’

Miranda ging van een stoere, no- nonsense personal trainer naar het zelfstandig ondernemen in haar ‘...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Gesloten08:00 - 12:30 |16:30 - 21:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.