Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tranen met tuiten van het lachen…. Pasen met Van Kooten en De Bie

Door Martine Linnemeijer - Chambone 1 april 2018

Tijdens de paasdagen worden wij een beetje nostalgisch. Weet je nog vroegâh… We vinden het dan ook heerlijk om oude filmpjes terug te kijken. Zo ook van het komische, Haagse duo Van Kooten en De Bie. Naast dat het hilarisch is, kunnen we ook zo genieten van de oude beelden van Den Haag. Speciaal voor de lezers van Indebuurt zijn we op zoek gegaan naar de leukste paasfilmpjes. Veel plezier!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Vieze Man demonstreert wat je allemaal met paaskuikentjes kunt doen

“Dag! Ik wou u als eerste feliciteren met een Vrolijk Pasen. Bij een lekker eitje met Pasen hoort een kuikentje. En met twee kuikentjes erbij gaat uw vrouw meteen weer met u terug naar bed. De kuikèns kan u dus ook zettû op de vrouw ze tepels.”

Euronormering Paashazen

“Goedemiddag, wij zijn van de Euronormering: Europese commissie nieuwe normen consumptieve chocolade. Het gaat om de paashazen, we hebben binnen Europa een quotum afgesproken voor plezier chocolade. Anders zit België straks zonder chocoladeletters en Italië zonder kerstkransjes en dat kan niet in een verenigd Europa.”

De jaarlijkse Cor van der Laak-lezing over de Matthäus Passion

Cor van der Laak geeft elk jaar rond Pasen een huiskamerlezing over Bach’s meesterwerk, met deze keer Cock, Ab en vriendin Joke als toehoorders….

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.